sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няколко отговора на няколко човека:1.Redstorm , в момента до колкото разбрах Типото вече има нов собственик.Колегата 1912 го кара или се бъркам?Ако е така вече сме правили 2 старта и резултата е 2:0 за Типото като първия път не уцелих втора което нямаше особено значение защото на втория старт Типото дръпна на старта с доооооста голямо разстояние (според мен поне с 30 метра) и стана ясно че той ще е напред.Няма да изпадам в подробности : Паднах от Фиат Типо! мен не ме е срам да го кажа.Типото не е единствената кола в моя клас от която ще падна.2.J T D , не се заяждам приятелю , искам да видя колко вървиш сега и колко ще вървъш след като я направиш.Толкова ли е трудно да направил 2-3 старта за да видим за кво става въпрос?Лирическо отклонение:Моята кола е СТОК (т.е. не е "пипана"), и има АГУ (не крия и не ме е срам) , нямам спортни окачвания или каквито и да е модове , олекотил съм я с 3 кила щот съм махнал временно праговете но за сметка на това имам АГУ.Двигателя ми е на 12000 км след смяна на ремъци сегменти лагери простотии и други описани в профила ми (даже и цени съм писал и пак казвам е крия).Повечето от вас не пишат за кое колко са дали и къде са го сменили.Искам да приемете моето HGT като нормален автомобил а не като ниско летящ Голф.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:J T D написа:PB 5976 BC написа:Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGTето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
npace написа:Няколко отговора на няколко човека:1.Redstorm , в момента до колкото разбрах Типото вече има нов собственик.Колегата 1912 го кара или се бъркам?Ако е така вече сме правили 2 старта и резултата е 2:0 за Типото като първия път не уцелих втора което нямаше особено значение защото на втория старт Типото дръпна на старта с доооооста голямо разстояние (според мен поне с 30 метра) и стана ясно че той ще е напред.Няма да изпадам в подробности : Паднах от Фиат Типо! мен не ме е срам да го кажа.Типото не е единствената кола в моя клас от която ще падна.2.J T D , не се заяждам приятелю , искам да видя колко вървиш сега и колко ще вървъш след като я направиш.Толкова ли е трудно да направил 2-3 старта за да видим за кво става въпрос?Лирическо отклонение:Моята кола е СТОК (т.е. не е "пипана"), и има АГУ (не крия и не ме е срам) , нямам спортни окачвания или каквито и да е модове , олекотил съм я с 3 кила щот съм махнал временно праговете но за сметка на това имам АГУ.Двигателя ми е на 12000 км след смяна на ремъци сегменти лагери простотии и други описани в профила ми (даже и цени съм писал и пак казвам е крия).Повечето от вас не пишат за кое колко са дали и къде са го сменили.Искам да приемете моето HGT като нормален автомобил а не като ниско летящ Голф.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
само да ви кажа да внимавате къде се дърпате щото на митницата е доста опасно:отивам вчера да се дърпам с едно пежо 106 рали червнко много добро естествено го дръпнах с една кола и вече намаляме и хоп няква патрулка пред нас и ни затвори пътя а бяхме само двете коли хубаво че се оправихме ....идеалното място за дръпки е пътя към летището много дълга права много добро мястоalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
npace написа:Пътя за летището е по далече и ще дойдат малко по късно.Тянка искам да пробвам колко върви тва JTD бре.Как ще знаем колко е вървяло преди и след тюнинга?1912 написа:само да ви кажа да внимавате къде се дърпате щото на митницата е доста опасно:отивам вчера да се дърпам с едно пежо 106 рали червнко много добро естествено го дръпнах с една кола и вече намаляме и хоп няква патрулка пред нас и ни затвори пътя а бяхме само двете коли хубаво че се оправихме ....идеалното място за дръпки е пътя към летището много дълга права много добро мястоFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI написа:Sparco написа:Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Tqnkata написа:npace написа:Пътя за летището е по далече и ще дойдат малко по късно.Тянка искам да пробвам колко върви тва JTD бре.Как ще знаем колко е вървяло преди и след тюнинга?1912 написа:само да ви кажа да внимавате къде се дърпате щото на митницата е доста опасно:отивам вчера да се дърпам с едно пежо 106 рали червнко много добро естествено го дръпнах с една кола и вече намаляме и хоп няква патрулка пред нас и ни затвори пътя а бяхме само двете коли хубаво че се оправихме ....идеалното място за дръпки е пътя към летището много дълга права много добро мястоFiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
sUkI
Sparco написа:sUkI написа:Sparco написа:Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.
Коментар
-
sUkI
TaNo написа:sUkI ти ли си упраскал одеве некъв голф или са ми предали грешна информация
Коментар
-
-
до колегите на фиат
Колеги здравейте имам от скоро фиат браво абарт,и гледам вашият форум вече нараства,мога ли и аз да се вклуча кам вашите збирки,на тази страхотна марка,желая да се запозная с вас да обсадим всичко което е сварзано с марката фиат,мерси за вниманието ще се радвам да се срещнем,аз сам павел и ви благодаря!безаварйно!чао.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар