Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    PB 5976 BC написа:
    Естествено , че може бе Тянка!Абе аз в неделя не съм на работа , та кога се събираме , в 2:30ч ли беше ?
    Ай,пускайте се 2те Бравота 1.6 който бие се пуска с мен
    внимавай кво си пожелаваш може и да се сбъдне
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Няколко отговора на няколко човека:1.Redstorm , в момента до колкото разбрах Типото вече има нов собственик.Колегата 1912 го кара или се бъркам?Ако е така вече сме правили 2 старта и резултата е 2:0 за Типото като първия път не уцелих втора което нямаше особено значение защото на втория старт Типото дръпна на старта с доооооста голямо разстояние (според мен поне с 30 метра) и стана ясно че той ще е напред.Няма да изпадам в подробности : Паднах от Фиат Типо! мен не ме е срам да го кажа.Типото не е единствената кола в моя клас от която ще падна.2.J T D , не се заяждам приятелю , искам да видя колко вървиш сега и колко ще вървъш след като я направиш.Толкова ли е трудно да направил 2-3 старта за да видим за кво става въпрос?Лирическо отклонение:Моята кола е СТОК (т.е. не е "пипана"), и има АГУ (не крия и не ме е срам) , нямам спортни окачвания или каквито и да е модове , олекотил съм я с 3 кила щот съм махнал временно праговете но за сметка на това имам АГУ.Двигателя ми е на 12000 км след смяна на ремъци сегменти лагери простотии и други описани в профила ми (даже и цени съм писал и пак казвам е крия).Повечето от вас не пишат за кое колко са дали и къде са го сменили.Искам да приемете моето HGT като нормален автомобил а не като ниско летящ Голф.

Коментар

PB 5976 BC написа:
        J T D написа:
        PB 5976 BC написа:
        Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGT
        Еми неможе ли примерно да видим твойта кола с/у ХГТ-то примерно!???
        Няма проблеми бе , то е ясно какъв ще е крайния резултат , но не ме интересува ..... само кажете кога и къде!Аз не съм , като някой хора да стоя пред компа и само а се надъхвам и найнакрая да успокоявам страстите!Само ми кажете кога , за да обърна гумите защото сложих вече зимните. :D Айде имали желаещи срещу 103 HP
        колега аз имам желание да се пуснем
        ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

npace написа:
          Няколко отговора на няколко човека:1.Redstorm , в момента до колкото разбрах Типото вече има нов собственик.Колегата 1912 го кара или се бъркам?Ако е така вече сме правили 2 старта и резултата е 2:0 за Типото като първия път не уцелих втора което нямаше особено значение защото на втория старт Типото дръпна на старта с доооооста голямо разстояние (според мен поне с 30 метра) и стана ясно че той ще е напред.Няма да изпадам в подробности : Паднах от Фиат Типо! мен не ме е срам да го кажа.Типото не е единствената кола в моя клас от която ще падна.2.J T D , не се заяждам приятелю , искам да видя колко вървиш сега и колко ще вървъш след като я направиш.Толкова ли е трудно да направил 2-3 старта за да видим за кво става въпрос?Лирическо отклонение:Моята кола е СТОК (т.е. не е "пипана"), и има АГУ (не крия и не ме е срам) , нямам спортни окачвания или каквито и да е модове , олекотил съм я с 3 кила щот съм махнал временно праговете но за сметка на това имам АГУ.Двигателя ми е на 12000 км след смяна на ремъци сегменти лагери простотии и други описани в профила ми (даже и цени съм писал и пак казвам е крия).Повечето от вас не пишат за кое колко са дали и къде са го сменили.Искам да приемете моето HGT като нормален автомобил а не като ниско летящ Голф.
          Пич ти си поет!За на 2-ма човека едноредовите мнения изписа света. :D Представям си ако някой ти задъде някъв по обширен въпрос какво ще стане...
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

само да ви кажа да внимавате къде се дърпате щото на митницата е доста опасно:отивам вчера да се дърпам с едно пежо 106 рали червнко много добро естествено го дръпнах с една кола и вече намаляме и хоп няква патрулка пред нас и ни затвори пътя а бяхме само двете коли хубаво че се оправихме ....идеалното място за дръпки е пътя към летището много дълга права много добро място
            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

митница вече не е оферта,наистина патя за летище Крумово е доста по добър
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Пътя за летището е по далече и ще дойдат малко по късно.Тянка искам да пробвам колко върви тва JTD бре.Как ще знаем колко е вървяло преди и след тюнинга?

Коментар

npace написа:
                  Пътя за летището е по далече и ще дойдат малко по късно.Тянка искам да пробвам колко върви тва JTD бре.Как ще знаем колко е вървяло преди и след тюнинга?
                  Върви сериозно!
                  1912 написа:
                  само да ви кажа да внимавате къде се дърпате щото на митницата е доста опасно:отивам вчера да се дърпам с едно пежо 106 рали червнко много добро естествено го дръпнах с една кола и вече намаляме и хоп няква патрулка пред нас и ни затвори пътя а бяхме само двете коли хубаво че се оправихме ....идеалното място за дръпки е пътя към летището много дълга права много добро място
                  1912 пътя който е ремонт на практикер в каршиака го биваточно платното за посока пазарджик е готово от кръстовището с В.Априлов чак до Лукойл и е затворено с някви знаци покрай който просто може да преминеш.Та мисълта ми е че става за 2-3 дръпки примерно както с тва пежо сте се дърпали
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

sUkI написа:
                    Sparco написа:
                    Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.
                    Ей,кибик стига си надъхвал а взимай вече 16в турбо и не са скатавай,от колко време си обещал да дойдеш на някоя среща
                    Еййй отворко Кво кът си 155 ь Не се притеснявай скоро ще има появяване Ще ти изсъскам на някой светофар :D Ся как да дойда на среща-нито с Аудито, нито с джипа става Не се чувствам така на мястото си.Като дойде колата задължително съм на среща Ще се пускам с квото кажете
                    <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                    Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Tqnkata написа:
                      npace написа:
                      Върви сериозно!
                      1912 написа:
                      1912 пътя който е ремонт на практикер в каршиака го биваточно платното за посока пазарджик е готово от кръстовището с В.Априлов чак до Лукойл и е затворено с някви знаци покрай който просто може да преминеш.Та мисълта ми е че става за 2-3 дръпки примерно както с тва пежо сте се дърпали
                      пътя си го бива аз ония ден опъвах фията там
                      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Sparco написа:
                        sUkI написа:
                        Sparco написа:
                        Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.
                        Ей,кибик стига си надъхвал а взимай вече 16в турбо и не са скатавай,от колко време си обещал да дойдеш на някоя среща
                        Еййй отворко Кво кът си 155 ь Не се притеснявай скоро ще има появяване Ще ти изсъскам на някой светофар :D Ся как да дойда на среща-нито с Аудито, нито с джипа става Не се чувствам така на мястото си.Като дойде колата задължително съм на среща Ще се пускам с квото кажете
                        Дрън-дрън :D от половин година са каниш вече,айде взимай и идвай на срещите да си полафим и обсъдим някой неща

Коментар

sUkI ти ли си упраскал одеве некъв голф или са ми предали грешна информация
                          Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
                            sUkI ти ли си упраскал одеве некъв голф или са ми предали грешна информация
                            Я,я,я кажи за какво става дума :D Иначе честито,пак хайка ни направиха,снимаха ни с камера даже,имената ни искаха,ебахси изкараха ни ПРЕСТЪПНИЦИ!Ако полицията така си вършеше работата както и на митницата,нямаше да има толкова боклуци в държавата

Коментар

а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера
                              Прикачени файлове
                              ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

до колегите на фиат

Колеги здравейте имам от скоро фиат браво абарт,и гледам вашият форум вече нараства,мога ли и аз да се вклуча кам вашите збирки,на тази страхотна марка,желая да се запозная с вас да обсадим всичко което е сварзано с марката фиат,мерси за вниманието ще се радвам да се срещнем,аз сам павел и ви благодаря!безаварйно!чао.

Коментар

Working...
                                X