Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5976 BC написа:
    npace написа:
    Не че нещо се заяждам ама от кога 1.9JTD e 135HP?
    След като му сложика чип ......!Да не те е страх? А Наско ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
    Мен ме е страх от теб,ама искам да се пуснем .Иначе колегата с Купето прави ли клип като ни спряха,щот аз бях една от първите коли,ужас

Коментар

маи няя никои закачен за разходка
      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Хайде, хвърляйте по едно, две очи на снимките от срещата в неделя - 26.10.2008!http://photo-zona.net/index.php?APP_...ALBUM_ID=15969
        Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
        Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
        BlueStorm transforms . . .
        . . . !!!

Коментар

обаче на колегата Блуесторм му е много як фотоапарата майна...Бух в неделя кога се тръгва ве братле,къде да се чакаме?Дай малко инфо.
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

sUkI написа:
            PB 5976 BC написа:
            npace написа:
            След като му сложика чип ......!Да не те е страх? А Наско ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
            Мен ме е страх от теб,ама искам да се пуснем .Иначе колегата с Купето прави ли клип като ни спряха,щот аз бях една от първите коли,ужас
            Мен пък ме е страх от теб и за това няма да се пускам Суки!Мноооооооооо ме е страх!
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
              sUkI написа:
              PB 5976 BC написа:
              npace написа:
              Мен пък ме е страх от теб и за това няма да се пускам Суки!Мноооооооооо ме е страх!
              Айде надувай турбото и да те видя

Коментар

Oффффф , майкооооо.....

Коментар

Малък обаче от скоро си станал голям шегаджия!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

това в неделя да се ходи на митницата е голяма грешка веднъш само отидох но без колата разбира се имаше пак някво рома парти с некъв мерцедес дизел 2,8 някъв манго им сипваше викам му дай да ги пуснем с моята за 50 кинта ама не искаше ...през седмицата е по добре няма токлкова хора
                    alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      npace написа:
                      Кога и къде?

Коментар

1912 написа:
                        това в неделя да се ходи на митницата е голяма грешка веднъш само отидох но без колата разбира се имаше пак някво рома парти с некъв мерцедес дизел 2,8 някъв манго им сипваше викам му дай да ги пуснем с моята за 50 кинта ама не искаше ...през седмицата е по добре няма токлкова хора
                        Брато те 5лв за нафта нямат ти искаш да се навие някой!Там стана доста опасно,верно няма никав смисъл в неделя да прайм митница!Глудница от манго джери! :D
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

npace написа:
                          PB 5976 BC написа:
                          npace написа:
                          Кога и къде?
                          Кво го слушаш тоз бе Наско!Тя моята не върви!Пусни се ако искаш с него!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

1912 написа:
                            Да бе колега , дай ако искаш да се разберем някой дни от седмицата да се съберем само ние , без някви гнусни мангали.

Коментар

J T D написа:
                              Малък обаче от скоро си станал голям шегаджия!
                              Ей,ще те ям много бе,не ми бягай по тъча

Коментар

Аз предлагам сбирка с кафенце някоя вечер през седмицата
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X