Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сууууууууууууууууууу....Голям цирк тая вечер.То не бяха патрулки,то не бяха барикади......Та ще направя кратък обзор на вечерта.Отиваме на митницата!Първото което ни прави впечетление е че има много ама найстина много джипсита с едни наперени тройки със сини лампички навсякъде.Обаче много дръпки и повечето бяха мангалите и свират викат ще каже човек на мач са отишли.Хауса беше пълен ходат по улицата други се фучат покрай тях как не отнесоха някой не знам.И изведнъж тину-нину милиционерите и от едната посока на движение и от другата и манговците в шах....а кво ша прайм ся разиаш ли....и настана една няма как да ви опиша просто всеки кара на където му падне,на право,на ляво,на дясно,назад общо взето цирк и в крайна сметка никой не избяга само си самовлушиха положението.Както и да е държаха всички около 30-40 мин и до колко разбрах само са взимали лични карти и шофъорски книжки и са записвали....иначе може и някой да е отнесал акт даже може да са бая...И накрая пуснаха всички ..... и три дена яли пили и се веселили П.П.Ако имам правописни грешки извинявайте нещо ми влезна в окото и не мога да кириза кво става на телевизора
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Няма такава засада от тъпите куки.Бахти шоуто където беше тази вечер.

Коментар

нз за вас пичове ама аз направих лудия "OFFROAD" заради тапите чингисти и затва утре колата на канала за оглед на щетите ама беше весело
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Луда работа беше тая вечер,общо взето ни взеха книжките и талоните на колите,след това ни ги върнаха!И много цигани вече има на митницата,ужас! :X

Коментар

ммдам аз се зачудих дали по погрешка несам отишал в шикера :D
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Днес имаше народ на срещата ! ...Браво за което на всички ...
              ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

еи мамка му за6то аз като отида на митницата ваз ви ниама а когато не отида вси4ки ходите и за циганите наистина на митницата ве4е взе да става 4ерно парти и тука= там ниакои биал напрааво ужассс
                ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Наистина вчера вечерта си беше направо ненормално!Много "Гюбтени" много нещо!Незнам защо,ама наистина тази митница стана "Циганската Митница"!Това е мнооо лошо!Тези направо ми скриха шапката!Добре,че нямаше никакви инциденти,казвам инциденти,защото вчера си бише направо..........всички бяхме застрашени!А относно италиянската среща,неочаквах да се съберем толкова много бравоци!Около 10-на бравока!Благодаря на всички,който можаха да дойдат!Секси,а пък ти да знаеш,че ще те глобяваме вече майна!За пореден път не дойде!Обеща да дойдеш да видим новите джанти!Няма да ти се сърдим много!"Малкия" мискинин вчера вечерта пак НАДРИСКА,хахахахах! :D :D :D :D
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                    "Малкия" мискинин вчера вечерта пак НАДРИСКА,хахахахах! :D :D :D :D
                    ти мани че надриска ами и ни прееба копеленцето!Ще го кажа та целия форум да разбере щот съм долна клюкарка На митницата ни подмина и се направи че говори по телефона и не ни вижда и ни остави 5 човека да мръзнем на студа.......А защо ситуацията беше такава по добре да не обеснявам.
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Абе незнам дали видяхте,ама и без фарове карах,чух ви в последния момент :D и говорех с един полицай който щеше да ми свърши услуга ако ни викаха в 1во районно!

Коментар

sUkI написа:
                        Абе незнам дали видяхте,ама и без фарове карах,чух ви в последния момент :D и говорех с един полицай който щеше да ми свърши услуга ако ни викаха в 1во районно!
                        аха аха....и един мармод завива шоколада в станйол!
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

J T D написа:
                          Наистина вчера вечерта си беше направо ненормално!Много "Гюбтени" много нещо!Незнам защо,ама наистина тази митница стана "Циганската Митница"!Това е мнооо лошо!Тези направо ми скриха шапката!Добре,че нямаше никакви инциденти,казвам инциденти,защото вчера си бише направо..........всички бяхме застрашени!А относно италиянската среща,неочаквах да се съберем толкова много бравоци!Около 10-на бравока!Благодаря на всички,който можаха да дойдат!Секси,а пък ти да знаеш,че ще те глобяваме вече майна!За пореден път не дойде!Обеща да дойдеш да видим новите джанти!Няма да ти се сърдим много!"Малкия" мискинин вчера вечерта пак НАДРИСКА,хахахахах! :D :D :D :D
                          еми и мен ме е иад ама пак имах много работа в ка6ти и затова не можах да доида и а така недеите да ми се сардите много малко може :D другата неделиа ве4е 6те се видим
                          ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sUkI написа:
                            Ти освен да се оправдаваш,друго можеш ли бе Малък!Квото и да стане ти се се оправдаваш!Измръзнахме вчера,що не спря да ни забереш????
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Шегувам се бе Секси нали знаеш!?Ама наистина малко ти се сърдим! :D :D :D :D
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Нека всички ако може де да прочетат тази тема!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33281
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X