сууууууууууууууууууу....Голям цирк тая вечер.То не бяха патрулки,то не бяха барикади......Та ще направя кратък обзор на вечерта.Отиваме на митницата!Първото което ни прави впечетление е че има много ама найстина много джипсита с едни наперени тройки със сини лампички навсякъде.Обаче много дръпки и повечето бяха мангалите и свират викат ще каже човек на мач са отишли.Хауса беше пълен ходат по улицата други се фучат покрай тях как не отнесоха някой не знам.И изведнъж тину-нину милиционерите и от едната посока на движение и от другата и манговците в шах....а кво ша прайм ся разиаш ли....и настана една няма как да ви опиша просто всеки кара на където му падне,на право,на ляво,на дясно,назад общо взето цирк и в крайна сметка никой не избяга само си самовлушиха положението.Както и да е държаха всички около 30-40 мин и до колко разбрах само са взимали лични карти и шофъорски книжки и са записвали....иначе може и някой да е отнесал акт даже може да са бая...И накрая пуснаха всички ..... и три дена яли пили и се веселили П.П.Ако имам правописни грешки извинявайте нещо ми влезна в окото и не мога да кириза кво става на телевизора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
Луда работа беше тая вечер,общо взето ни взеха книжките и талоните на колите,след това ни ги върнаха!И много цигани вече има на митницата,ужас! :X
Коментар
-
еи мамка му за6то аз като отида на митницата ваз ви ниама а когато не отида вси4ки ходите и за циганите наистина на митницата ве4е взе да става 4ерно парти и тука= там ниакои биал напрааво ужасссето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
Наистина вчера вечерта си беше направо ненормално!Много "Гюбтени" много нещо!Незнам защо,ама наистина тази митница стана "Циганската Митница"!Това е мнооо лошо!Тези направо ми скриха шапката!Добре,че нямаше никакви инциденти,казвам инциденти,защото вчера си бише направо..........всички бяхме застрашени!А относно италиянската среща,неочаквах да се съберем толкова много бравоци!Около 10-на бравока!Благодаря на всички,който можаха да дойдат!Секси,а пък ти да знаеш,че ще те глобяваме вече майна!За пореден път не дойде!Обеща да дойдеш да видим новите джанти!Няма да ти се сърдим много!"Малкия" мискинин вчера вечерта пак НАДРИСКА,хахахахах! :D :D :D :DФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:"Малкия" мискинин вчера вечерта пак НАДРИСКА,хахахахах! :D :D :D :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
Абе незнам дали видяхте,ама и без фарове карах,чух ви в последния момент :D и говорех с един полицай който щеше да ми свърши услуга ако ни викаха в 1во районно!
Коментар
-
J T D написа:Наистина вчера вечерта си беше направо ненормално!Много "Гюбтени" много нещо!Незнам защо,ама наистина тази митница стана "Циганската Митница"!Това е мнооо лошо!Тези направо ми скриха шапката!Добре,че нямаше никакви инциденти,казвам инциденти,защото вчера си бише направо..........всички бяхме застрашени!А относно италиянската среща,неочаквах да се съберем толкова много бравоци!Около 10-на бравока!Благодаря на всички,който можаха да дойдат!Секси,а пък ти да знаеш,че ще те глобяваме вече майна!За пореден път не дойде!Обеща да дойдеш да видим новите джанти!Няма да ти се сърдим много!"Малкия" мискинин вчера вечерта пак НАДРИСКА,хахахахах! :D :D :D :Dето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
sUkI написа:Абе незнам дали видяхте,ама и без фарове карах,чух ви в последния момент :D и говорех с един полицай който щеше да ми свърши услуга ако ни викаха в 1во районно!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Нека всички ако може де да прочетат тази тема!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=33281ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар