сууууууууууууууууууу....Голям цирк тая вечер.То не бяха патрулки,то не бяха барикади......Та ще направя кратък обзор на вечерта.Отиваме на митницата!Първото което ни прави впечетление е че има много ама найстина много джипсита с едни наперени тройки със сини лампички навсякъде.Обаче много дръпки и повечето бяха мангалите и свират викат ще каже човек на мач са отишли.Хауса беше пълен ходат по улицата други се фучат покрай тях как не отнесоха някой не знам.И изведнъж тину-нину
милиционерите и от едната посока на движение и от другата и манговците в шах....а кво ша прайм ся разиаш ли....и настана една няма как да ви опиша просто всеки кара на където му падне,на право,на ляво,на дясно,назад общо взето цирк и в крайна сметка никой не избяга само си самовлушиха положението.Както и да е държаха всички около 30-40 мин и до колко разбрах само са взимали лични карти и шофъорски книжки и са записвали....иначе може и някой да е отнесал акт даже може да са бая...И накрая пуснаха всички ..... и три дена яли пили и се веселили
П.П.Ако имам правописни грешки извинявайте нещо ми влезна в окото и не мога да кириза кво става на телевизора

Коментар