Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

J T D написа:
    Той лъже бе Стояне,ще дойде!Ще говори с шевката му да го пуска по рано от работа!
    Щом е Шефка,а не Шеф може и да я уговори... Другия вариант е да измислим нещо друго и да се събираме сами аз днеска повдигнах въпроса ама всеки вика не знам,не знам...
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      J T D написа:
      Той лъже бе Стояне,ще дойде!Ще говори с шевката му да го пуска по рано от работа!
      Щом е Шефка,а не Шеф може и да я уговори... Другия вариант е да измислим нещо друго и да се събираме сами аз днеска повдигнах въпроса ама всеки вика не знам,не знам...
      Ако искаш,тази неделя като се съберем да го обсъдим всички майна щото само двама-трима знаем за това!?Ще решим в неделя и ако трябва ще се събираме по друго време!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
        Tqnkata написа:
        J T D написа:
        Ако искаш,тази неделя като се съберем да го обсъдим всички майна щото само двама-трима знаем за това!?Ще решим в неделя и ако трябва ще се събираме по друго време!
        100% ще има и такива който не са разбрали,че сме с нов час
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Така момчета днеска разбрах,че никой нямало да ходи предлагам ви тия дни да се съберем всичките някоя вечер може и през седмицата и да се наговорим нещо за да си измислим нова среща.Може и да е нещо примерно един път в седмицата,вечерно време(когато всички са свободни),в някое кафенце и така.Само,че трябва да се видим.Пишете и си оставете мненията по въпроса
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            Така момчета днеска разбрах,че никой нямало да ходи предлагам ви тия дни да се съберем всичките някоя вечер може и през седмицата и да се наговорим нещо за да си измислим нова среща.Може и да е нещо примерно един път в седмицата,вечерно време(когато всички са свободни),в някое кафенце и така.Само,че трябва да се видим.Пишете и си оставете мненията по въпроса
            Аз съм съгласен!То се е видяло,че в 15:00ч няма кой да отиде на срещата така,че нека си направим отделна среща само на Клуб Фиат Браво!
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Аз съм в Кюстендил днес на мач,часът мен лично не ме притеснява!Иначе съм съгласен да се събираме всички в друг ден и т.н. само да е удобен за всички и всички да са редовни!

Коментар

Вече имате нередовни ..... с това тъпо изместване на чеса....!

Коментар

Аз днес бях за сефте , макар и за около 30-40 мин ...бързах за Ботев-ЦСКА .... Браво доволен съм ще идвам редовничко ве4е !...sUkIне така де, обещахме си нещо и ти виж кво правиш...не с лошото
                  ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Абре,днес бях до Кюстендил на мач на Локото,какво да направя...

Коментар

sUkI написа:
                      с Бравока ли?

Коментар

u_bo написа:
                        sUkI написа:
                        с Бравока ли?
                        Не,с ванчето

Коментар

заради спортни пристрастия .... Простено ти е ... иначе кофти път си бил в Македонско , 0-2 ...2-2

Коментар

xoxoxoxox
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Абе ЛОКОТО играха в ПЕРНИК ве ...ти май на някое друго локо си бил ...

Коментар

delpiero_fan написа:
                                Абе ЛОКОТО играха в ПЕРНИК ве ...ти май на някое друго локо си бил ...
                                комик

Коментар

Working...
                                X