Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

J T D написа:
    sexa86 написа:
    наи после си купих джанти за моиата кола 15 ето ги тука все о6те не сам ги боиадисал но до неделиа се надиавам да са готови
    Браво,браво за новата придобивка!Много са добри!Трябва да почерпиш! :D :D :D :D
    е как ина4е то без това неможе :D :D :D
    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86 написа:
      Tqnkata написа:
      sexa86 написа:
      наи после си купих джанти за моиата кола 15 ето ги тука все о6те не сам ги боиадисал но до неделиа се надиавам да са готови
      ай честито и със здраве!Сега ако им плясниш и някъв готин цвят ще стане супер просто
      Мерси еми мислиа пак бели да си ги боиадисам ина4е ниакои ми казват сребристи да ги направиа но не биали 6те са за сега
      Браво колега,ама найстина сребристи ще им утива повече!Но то е според възможностите на човека,все пак им удари един цвят!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Момчета от тази неделя сменяме часа на срещата на обичайния за зимата 15:00ч. поради това че много рано се стъмнява Юлиане ти да смениш часа на заглавието в горната тема :D
        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
          Момчета от тази неделя сменяме часа на срещата на обичайния за зимата 15:00ч. поради това че много рано се стъмнява Юлиане ти да смениш часа на заглавието в горната тема :D
          Тва значи,че ние сме от 14.30 пичовеСекси няма да слушаш никой кво ти казва за джантите майна прави си ги както на тебе ти е кеф!
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            TaNo написа:
            Тва значи,че ние сме от 14.30 пичовеСекси няма да слушаш никой кво ти казва за джантите майна прави си ги както на тебе ти е кеф!
            прав си за сега 6те ги правиа бели а пак по нататак 6те видим.а междо другото ти от каде ми знае6 приакора

Коментар

sexa86 написа:
              Tqnkata написа:
              TaNo написа:
              прав си за сега 6те ги правиа бели а пак по нататак 6те видим.а междо другото ти от каде ми знае6 приакора
              ми нали ти ми го каза ве шматка :D
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                sexa86 написа:
                Tqnkata написа:
                TaNo написа:
                ми нали ти ми го каза ве шматка :D
                така ли ами аз сам забравил :D :D :D

Коментар

БЪРЗИ БРАВОТА ИМА ЛИИИИ?

Коментар

sUkI написа:
                    БЪРЗИ БРАВОТА ИМА ЛИИИИ?
                    намират се някви.... брато на теб утре по обяд ще ти звънна за ония кинти!
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Много кофти , че сменихте чеса на срещита!Вече едно Браво по-малко ....

Коментар

sUkI написа:
                        БЪРЗИ БРАВОТА ИМА ЛИИИИ?
                        Няма бе Ваньо!Твойто браво е най-бързо!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                          sUkI написа:
                          БЪРЗИ БРАВОТА ИМА ЛИИИИ?
                          Няма бе Ваньо!Твойто браво е най бързо!
                          Сладур

Коментар

Хахахахахаха браво,и ти си сладур!!!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Много кофти , че сменихте чеса на срещита!Вече едно Браво по-малко ....
                              няма ли да идваш?Заебаваш ни така ли?Не се цепи от колектива,че .... нали знаеш.
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Той лъже бе Стояне,ще дойде!Ще говори с шевката му да го пуска по рано от работа!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X