Ми айде да се саберем и да заминаваме повече хора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всички тръгваме заедно!!! Фиат, Ланча и Алфа Ромео!!!http://clubalfaromeo.com/forum/showt...6180Както всяка година ( между другото )Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
колегата 1912 предизвика сички на драг ама никои не ще ето идва феста там ще можете да се пробвате със 1912 ама да няма после приказки от рода на ама нямаше време колата ми не вървеше типото било барано итн ама барнете си и вие колите та разни голфове 2-ки тука се споменават итн.....маи повечето ви е шубе да излезете дори да си замерите колите със g-tek пък за драг да не говорим шегувам се хаиде итал феста наближава там ше видим кои когоАlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
sUkI
billyboy` написа:колегата 1912 предизвика сички на драг ама никои не ще ето идва феста там ще можете да се пробвате със 1912 ама да няма после приказки от рода на ама нямаше време колата ми не вървеше типото било барано итн ама барнете си и вие колите та разни голфове 2-ки тука се споменават итн.....маи повечето ви е шубе да излезете дори да си замерите колите със g-tek пък за драг да не говорим шегувам се хаиде итал феста наближава там ше видим кои кого
Коментар
-
Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.
Коментар
-
Аз съм човекът от който 1912 купи колата, преди около 2-3 месеца колата беше моя и не вярвам да и е направил кой знае какви подобреня от както я има.Колата си е абсолютно сток като исключим бандажа на колектора кайто вече и без това е испопадъл и спортния филтър който наистина е от пазара за 10лв и е яко задръстен Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 От както колата е при мен съм и направил ремонт на мотора който ми излезе доста солено ,нищо по спесиално просто тази кола си върви толкова , а колкото до ластиците с HGT-та напълно нормални неща за тази кола и аз тук в София им правех по 3-4 коли без проблеми.Веднъж само се пуснах с едно чипирано HGT и едвам с един калник го бих. Така че пак повтарям колата си е абсолютно сток толкова си върви по принцип, просто бравотата са малко по тежки и по мудни за това така... Айдее поздрави на Пловдив и ще се видиме на феста.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
-
billyboy` написа:PB 5976 BC написа:Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
billyboy` написа:PB 5976 BC написа:Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар