Aбе и аз това го питах ама каза уж , че така се водило.Той ще ти обясни по-обстойно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
npace написа:Tqnkata тва че си направих шегичка с теб не значи че може да ми викаш "мойто момче" А ако искаш може да покараме щото на мен ми писна да натискам оня гаден педал , искам да натискам три педала!....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tornado написа:J T D написа:хахахаахах нямаш никъв шанс!!! :D :D :D :DФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
PB 5976 BC написа:ХАХАХХАХАХХАХ , JTD това все пак са 100 кинта , ко му плащаш ?Все едно си ги намерил на пътя.Я му покажи за кво става въпрос ......чупи му кокалите.....на това "вървежно" Типо.....ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:1912 написа:хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отивашFiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
Кой ще идва на Италфеста???Тръгваме на 11.10.08г. /събота/ от 7:30 сутринта се събираме и 8:00 тръгваме, закъснелите догонват!!! Събиаме се на входа на стадион Пловдив кадето си правим срещите До София караме в колона мах. 110-120 км тея които се опитват да изпреварват и да се прават на рейсъри после черпат бира ВНИМАНИЕ към състезателите на феста е мястото да покажете какво можетеFiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
TaNo написа:J T D написа:1912 написа:хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отивашFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
TaNo написа:J T D написа:1912 написа:хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
Коментар
-
sUkI написа:TaNo написа:J T D написа:1912 написа:хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отивашFiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
sUkI
TaNo написа:sUkI написа:TaNo написа:J T D написа:1912 написа:хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар