Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aбе и аз това го питах ама каза уж , че така се водило.Той ще ти обясни по-обстойно.

Коментар

npace написа:
      Tqnkata тва че си направих шегичка с теб не значи че може да ми викаш "мойто момче" А ако искаш може да покараме щото на мен ми писна да натискам оня гаден педал , искам да натискам три педала!....
      шегичките в неделя брато във форума аз шегичките не ги обичам.А за каране има си писта...аз в града на състезател не се правя.
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tornado написа:
        J T D написа:
        хахахаахах нямаш никъв шанс!!! :D :D :D :D
        Колега гледам ти подписа и се чудя отде го измисли това Браво 1,9 JTD HGT?HGT е Браво с двулитровия бензинов двигател.
        Ето тук можеш да разбереш от къде е това HGT!http://www.digitaltuning.bg/products.php !Макар,че и аз немисля,че е така!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

1912 написа:
          хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
          ОФФФФФФФ,аман от състезатели в този форум!Много ти върви това Типо,направо лети,лети,лети!!!!!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Коментар

ХАХАХХАХАХХАХ , JTD това все пак са 100 кинта , ко му плащаш ?Все едно си ги намерил на пътя.Я му покажи за кво става въпрос ......чупи му кокалите.....на това "вървежно" Типо.....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                ХАХАХХАХАХХАХ , JTD това все пак са 100 кинта , ко му плащаш ?Все едно си ги намерил на пътя.Я му покажи за кво става въпрос ......чупи му кокалите.....на това "вървежно" Типо.....
                Няма смисъл,аз с "БЕГАЧКИ" не се дърпам!То тва Типо мноооо е вървежно момчета! :D :D :D :D
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

много бързи бре
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Хубава срещичка си направихме , макар че не бяхме всичките!

Коментар

J T D написа:
                      1912 написа:
                      хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
                      ОФФФФФФФ,аман от състезатели в този форум!Много ти върви това Типо,направо лети,лети,лети!!!!!
                      Зо пояснение Никито от когато се състезава повчето от вас не са знаели от каде се пали колата
                      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Кой ще идва на Италфеста???Тръгваме на 11.10.08г. /събота/ от 7:30 сутринта се събираме и 8:00 тръгваме, закъснелите догонват!!! Събиаме се на входа на стадион Пловдив кадето си правим срещите До София караме в колона мах. 110-120 км тея които се опитват да изпреварват и да се прават на рейсъри после черпат бира ВНИМАНИЕ към състезателите на феста е мястото да покажете какво можете

Коментар

TaNo написа:
                          J T D написа:
                          1912 написа:
                          Зо пояснение Никито от когато се състезава повчето от вас не са знаели от каде се пали колата
                          айде бе!
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

TaNo написа:
                            J T D написа:
                            1912 написа:
                            Тано майна,вземи изкарай ги курсовете,после питай Стоян кога е карал на Калояново Всеки знае,когат колата не му е сток да се дърпа със сток коли стига вече дрън-дрън

Коментар

sUkI написа:
                              TaNo написа:
                              J T D написа:
                              1912 написа:
                              Тано майна,вземи изкарай ги курсовете,после питай Стоян кога е карал на Калояново
                              Мълчи, мълчи нали и ти преди два месеца взе книжка.. Никой нищо не питам гледам да ви спеста някой лев

Коментар

TaNo написа:
                                sUkI написа:
                                TaNo написа:
                                J T D написа:
                                1912 написа:
                                Тано майна,вземи изкарай ги курсовете,после питай Стоян кога е карал на Калояново
                                Мълчи, мълчи нали и ти преди два месеца взе книжка.. Никой нищо не питам гледам да ви спеста някой лев
                                Бая 2 месеца,ти и след 2 месеца пак няма да можеш .Ти спестявай от сега левчера от закуски после за бензин,че ’вървежното’ ГТВ много похапва и има бая палава предница намери ми стой седичи и да ги пуснем с мойто да видим кое е по-бързо или ако иска колега с голф 4 турбо дизел да се пусне

Коментар

Working...
                                X