Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tqnkata написа:
    Сега ще се скатаят някъде да си се дърпат саминки само ,че ние сме долни хиени и ще надушим кво аджиба става!
    Да бе ще се скатаят,ама не и днес хахахаахахахахах!Мислиш ли,че ще се скрият като мишки???????Пак ще ги намерим!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

PB 5976 BC написа:
      Гонката колеги разбрахме , че ще е утре!Кога и къде ?
      Мале,мале шизофренията те е надделяла :D Наско днес ми са обади,да се разберем,щот нещо съм болен и гърдите ме болят,ся отивам да си взема някви лекарства и да обърна гумите евентуално ,че предните са без грайфер почти

Коментар

След 10 където и да е

Коментар

Вижте сега до тука изчетох хиляди глупости и лиготии смяхме се ся ако трябва да говоря и аз сериозно Наско прав си,че не трябва да го наливаме ама все пак ние сме му от отбора много добре знае че не го правим със злоба та мисълта ми е,че Малкия най вероятно ще загуби ,НО не поради причината че колата няма да му върви,а поради простата причина,че или няма да успее да я кара както трябва понеже няма толкова стаж или ще се притесни нещо и ще му кривне нещо левия крак и няма да натисне съединителя както трябва и т.н.Така че споко направете дръпката.Ванка батйовата няма да са плашиш ние сме с теб само не се прави на много голям състезател че точно в такива моменти стават едни големи бели...Казвам ти го като приятел ти ако искаш ме послушай.
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Наско,пусни си телефона,че от 2 дена не ти бачка и да е преди 10

Коментар

я кажете кой ме закичи снощи с покана за срещата в неделя
              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
                каква ти е колата...зелено браво с джанти на ГТ ли?Най вероятно аз
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

води се синя перла :D май сме комший с теб

Коментар

vaskobravo написа:
                    води се синя перла :D май сме комший с теб
                    не май,а направо сме си комшии.Направо следващата неделя се хващаме под ръчичка заедно и към гребната а?
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

аааааааа под ръчичка НЕ-ще тръгнат слухове

Коментар

vaskobravo написа:
                        Къде беше си спрял колата?

Коментар

Мога да го нареждам така ама нали знае , че само се базикам и той много добре го знае , аз нямам нищо против него , просто се базикам.По-горе написаното от мен изобщо няма никакви злобни и лоши намерения.Ако с нещо съм го обидил , моля да бъда извинен!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Мога да го нареждам така ама нали знае , че само се базикам и той много добре го знае , аз нямам нищо против него , просто се базикам.По-горе написаното от мен изобщо няма никакви злобни и лоши намерения.Ако с нещо съм го обидил , моля да бъда извинен!
                            дано да е така защото няма смисъл да разправяме за глупости и без тва сме шепа хора да не става така че да се разпърдяваме ся
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              дано да е така защото няма смисъл да разправяме за глупости и без тва сме шепа хора да не става така че да се разпърдяваме ся
                              Тянка,той Ванката знае,че се базикаме!Той не се сърди!
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯ
                                alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Working...
                                X