Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
PB 5976 BC написа:Гонката колеги разбрахме , че ще е утре!Кога и къде ?
Коментар
-
Вижте сега до тука изчетох хиляди глупости и лиготии смяхме се ся ако трябва да говоря и аз сериозно Наско прав си,че не трябва да го наливаме ама все пак ние сме му от отбора много добре знае че не го правим със злоба та мисълта ми е,че Малкия най вероятно ще загуби ,НО не поради причината че колата няма да му върви,а поради простата причина,че или няма да успее да я кара както трябва понеже няма толкова стаж или ще се притесни нещо и ще му кривне нещо левия крак и няма да натисне съединителя както трябва и т.н.Така че споко направете дръпката.Ванка батйовата няма да са плашиш ние сме с теб само не се прави на много голям състезател че точно в такива моменти стават едни големи бели...Казвам ти го като приятел ти ако искаш ме послушай.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
-
PB 5976 BC написа:Мога да го нареждам така ама нали знае , че само се базикам и той много добре го знае , аз нямам нищо против него , просто се базикам.По-горе написаното от мен изобщо няма никакви злобни и лоши намерения.Ако с нещо съм го обидил , моля да бъда извинен!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Мога да го нареждам така ама нали знае , че само се базикам и той много добре го знае , аз нямам нищо против него , просто се базикам.По-горе написаното от мен изобщо няма никакви злобни и лоши намерения.Ако с нещо съм го обидил , моля да бъда извинен!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар