Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.

Коментар

заформя се battle май,май а?Дълъг като изключим,че Наско закъсня с около час и нещо,в крайна сметка да,дойде и да,замерихме го
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

npace написа:
        Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.
        Браво Наско,надъхай Сукито та вече да го пусне това прословуто HGT VIS та да го видим поне колко върви! :D :D :D
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Tqnkata написа:
          заформя се battle май,май а?Дълъг като изключим,че Наско закъсня с около час и нещо,в крайна сметка да,дойде и да,замерихме го
          Няма значение,че Наско закъсня!Важното е,че дойде и го засекахме за разлика от други хора!!!!!!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

абе колеги кога сте се разбирали за тези замерваниа та аз не сам разбрал да доида и в коиа тема.ина4е аз ако знаех 6тиах да доида и сега ме е иад 4е не сам присаствал
            ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

npace написа:
              Наско,дай да го правим по-скоро,че преди 1 час ушевите дойдоха в нас да ми искат книжката,ама не им я дадох : ,ако утре имаш възможност ми се обади да се разберем,защото имам много сметка Иначе съм навит за онва дет си говорихме ,даже съм навит само 2мата да го направим,и аз искам да вида какво ще стане.Само ми се обади утре,ако можеш! Какво време даде ти от 0-100?

Коментар

Сега ще се скатаят някъде да си се дърпат саминки само ,че ние сме долни хиени и ще надушим кво аджиба става!
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

J T D написа:
                  npace написа:
                  Браво Наско,надъхай Сукито та вече да го пусне това прословуто HGT VIS та да го видим поне колко върви! :D :D :D
                  Не нееее няма да сте само двамата , уверявам ви!Както написа J T D дали изобщо варви това прословуто Браво VIS?Да вземем да го пуснем това Браво с моето , а Suki какво ще кажеш?Да ти чупя кокалите.....

Коментар

npace написа:
                    ТОВА АКО НЕ Е НЯКАКВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО .... НА КОЕТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ!

Коментар

Хайде колеги да правим залагания за предстоящата гонка на 400 м. , която ще се проведе от Fiat Bravo 2.0 20V HGT ( 147 hp ) управлявано от колега npace и много "вървежното" Fiat Bravo 2.0 VIS ( 154 hp )!

Коментар

147 hp VS. 154 hp

Коментар

Хайде колеги започвайте със залозите!АЗ СЪМ ЗА 147 hp.То другото невърви...!

Коментар

Гонката колеги разбрахме , че ще е утре!Кога и къде ?

Коментар

PB 5976 BC хипер здраво наливаш Ванката аз ако бях на негово място щях да се обидя честно!Карай по полека наистина здраво го наливате всички.Не искам да го защитавам ама е неприятно когато нещо те спъва да направиш гонка и някой да те налива.Гонка ще направим , има време.Времената засечени от колегата РВ 5976 ВС са 8.9 , 9.1 , 9.0 , 9.7.

Коментар

npace написа:
                                PB 5976 BC хипер здраво наливаш Ванката аз ако бях на негово място щях да се обидя честно!Карай по полека наистина здраво го наливате всички.Не искам да го защитавам ама е неприятно когато нещо те спъва да направиш гонка и някой да те налива.Гонка ще направим , има време.Времената засечени от колегата РВ 5976 ВС са 8.9 , 9.1 , 9.0 , 9.7.
                                Усещам,че форума ще прегрее!Това ще бъде уникална дръпка!Неможем да подценим Сукито,ама и аз съм за Наско !Малък,не ми се сърди.Неказвам нищо лошо в случея,просто съм 147hp![/u]
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X