Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
npace написа:Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
абе колеги кога сте се разбирали за тези замерваниа та аз не сам разбрал да доида и в коиа тема.ина4е аз ако знаех 6тиах да доида и сега ме е иад 4е не сам присаствалето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
sUkI
npace написа:Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.
Коментар
-
J T D написа:npace написа:Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.
Коментар
-
npace написа:Ванко ако намеря джитек митек там както му се вика (даже не съм го и виждал кво представлява) ще напраим едно замерване да видя колко съм по назад от 155HGT Все пак не ми минава мерака да я засеча с по голяма точност.А снощи аз напрао се с ранното идване ама карай пак има някви бегли резултати.Пак едно въпросче към Ванко:Искаш ли да напраим тез дни едно замерване на 400м без джитек митек хайтек бурмъ мандълмъ?Ти знаеш за кво съм ти говорил само чакам да свирнеш ако си навит.
Коментар
-
PB 5976 BC хипер здраво наливаш Ванката аз ако бях на негово място щях да се обидя честно!Карай по полека наистина здраво го наливате всички.Не искам да го защитавам ама е неприятно когато нещо те спъва да направиш гонка и някой да те налива.Гонка ще направим , има време.Времената засечени от колегата РВ 5976 ВС са 8.9 , 9.1 , 9.0 , 9.7.
Коментар
-
npace написа:PB 5976 BC хипер здраво наливаш Ванката аз ако бях на негово място щях да се обидя честно!Карай по полека наистина здраво го наливате всички.Не искам да го защитавам ама е неприятно когато нещо те спъва да направиш гонка и някой да те налива.Гонка ще направим , има време.Времената засечени от колегата РВ 5976 ВС са 8.9 , 9.1 , 9.0 , 9.7.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар