Колеги , дайте да се разберем тази неделя , след като се съберем на Братската могила (без Брави и Сиери) и после като отидем на стадиона , ако вали пак къде да идем , за да можем да се поберем всичките , кафе или нещо друго.Дайте предложения!
А следващото е ,вместо да спамиш в темата,вземи ела веднъж
като чета за пилене на гуми и подобни изпълнения, мислиш ли че ми се увеличава желанието.идвал съм , но доооста отдавна. пак заради изпълнения на ’съзтезатели’ спрях явно не ми понася
А следващото е ,вместо да спамиш в темата,вземи ела веднъж
като чета за пилене на гуми и подобни изпълнения, мислиш ли че ми се увеличава желанието.идвал съм , но доооста отдавна. пак заради изпълнения на ’съзтезатели’ спрях явно не ми понася
По същата причина и аз ходя на срещите рядко.Взеха да идват разни бивши голфаджии и започнаха чалъмите и номерата. Моля колегите да спрат с изпълнения тип *митница*.Все пак караме стари курници-я спирачките не хванали,я рацера не разбрал кога да използва същите,я нещо друго! На Калояново има писта като слънце.Накой,ако си мисли ,че е карач и колата му е бърза ,да ходи там.
:D :D Между другото направих рекламни брушурки,който възнамерявам да закача на чистачката на всяко по готино браво,което видя.Така може би ще привлечем още хора.Какво мислете?
запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили
Коментар