Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sexa861 написа:
    тази неделя 6те доида и аз с моето браво4е за парви пат 6те идвам :D
    нали знаеш мястото и часа?Нака браво ве клипа е къртачка!
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

sexa861 написа:
      Добре си дошъл пич ще се радвам да се запознаем абе вия с бравоците не станахте ли много бя
      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
        sexa861 написа:
        Добре си дошъл пич ще се радвам да се запознаем абе вия с бравоците не станахте ли много бя
        много сме!силни сме!
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колкото повече - толкова повече
          fiat bravo 1.4 12v

Коментар

SPF написа:
            Колкото повече - толкова повече
            И аз съм на това мнение!

Коментар

IV кръг по драг рейсинг - 7 Септември, гр. СливенСамо аз ли ще ходя?

Коментар

sUkI написа:
                И Виктор с ланчията ще ходи, аз щях с него да хода ама неделята имам работа

Коментар

sUkI написа:
                  Мога и аз да дойда , ще се чуем по skype!

Коментар

Мога и аз да дойда!Хайде да се съберем няколко човека и да ходим!??????????
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sUkI написа:
                      И аз ще съм там
                      Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                      Porsche 944 S2
                      http://www.valmcrae.snimka.bg/
                      http://vbox7.com/user:val_mcrae
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

TaNo написа:
                        ..И се надигна въпроса за това с въртенето на колите на срещата и от другия път вече трябва да се поспрете, че става кофти
                        е аз съм идвал само 2 пъти, но след като прочетох това .... повече няма и да го планирам да идвам на срещите.- което ме навежда на мисълта да се направят срещи само за "разумните" - без въртенета на трошки. Просто хората с много адреналин са опасни не само за себе си, а и за околните.

Коментар

u_bo написа:
                          TaNo написа:
                          ..И се надигна въпроса за това с въртенето на колите на срещата и от другия път вече трябва да се поспрете, че става кофти
                          е аз съм идвал само 2 пъти, но след като прочетох това .... повече няма и да го планирам да идвам на срещите.- което ме навежда на мисълта да се направят срещи само за "разумните" - без въртенета на трошки. Просто хората с много адреналин са опасни не само за себе си, а и за околните.
                          не....просто работата е там че имаше там едно момченце с едно типо което малко се превъзбуди и там се опитваше да направи нещо като бърнаут,но това е просто единичен случей не е системно....ако трябва да гледаме така на нещата какво ще кажете за тия с купетата не влезнаха ли последния път на полигона като състезатели?Всеки от време на време изпатква въпроса е да не става навик.Групата с бравотата няма да прави проблеми!!!
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

ето и от мен едно клип4е с бравоци и малко купенца -( http://vbox7.com/play:b01d973e ) :D :D :D

Коментар

sexa861 написа:
                              ето и от мен едно клип4е с бравоци и малко купенца -( http://vbox7.com/play:b01d973e ) :D :D :D
                              Тва някъв вид надъхвация ли беше

Коментар

Tqnkata написа:
                                u_bo написа:
                                TaNo написа:
                                не....просто работата е там че имаше там едно момченце с едно типо което малко се превъзбуди и там се опитваше да направи нещо като бърнаут,но това е просто единичен случей не е системно....ако трябва да гледаме така на нещата какво ще кажете за тия с купетата не влезнаха ли последния път на полигона като състезатели?Всеки от време на време изпатква въпроса е да не става навик.Групата с бравотата няма да прави проблеми!!!
                                Аз не се обърнах точно към групата с бравотата щото имаше и много други които въртяха колите, пиша го и в алфа форума и тука, че повече на срещата няма да се демонстрират рейсърски изпълнения, дошли сме там да се видим да си полафим, а не да се вкарваме в бели !!!

Коментар

Working...
                                X