Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поздрави от Гошо Баланса-специялно за РВ5976 ВС!
    Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Пловдивски Бегачки!

Фен клуб "Център за гуми ДИАНА"
      Прикачени файлове
      Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Re: Пловдивски Бегачки!

Да не забравите да дойдете в 17:30
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Re: Пловдивски Бегачки!

J T D написа:
          Да не забравите да дойдете в 17:30
          Няма да забравим J T D , не се бой!Пендел!!! :P :P :P

Коментар

getzko написа:
            Поздрави от Гошо Баланса-специялно за РВ5976 ВС!
            Мерси за поздравите на колегата Getzko / Гошо Баланса /

Коментар

Ей,Балансе що не дойде днес бре

Коментар

доста народ имаше.Нака чакаме снимки
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

И клипове бай уйо :D

Коментар

РВ 5976 ВС

РВ 5976 ВС-Много обажда твоята музика,ама по нищо неможеш да се мериш J T D РВ 3179 ВН! :D :D :D :D :D Нищо де някой ден ще е направиш много мощна!Пичове да не забравите да качите малко снимки!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Re: РВ 5976 ВС

J T D написа:
                      РВ 5976 ВС-Много обажда твоята музика,ама по нищо неможеш да се мериш J T D РВ 3179 ВН! :D :D :D :D :D Нищо де някой ден ще е направиш много мощна!Пичове да не забравите да качите малко снимки!
                      ХАХАХАХАХАХАХАХА , Естествено , че обажда моята музика и точно по музиката се меря с теб и те надминавам по всякви параграфи ХАХАХХААХХААХАХАХАХХАХ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D пък и твоята ПЕЧКА "ЧУДО" няма смисъл да я обсъждам , след като я погледна от дясната страна ......... познавам много хора , които могат да ти помогнат в това затруднение ........

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        J T D написа:
                        ХАХАХАХАХАХАХАХА , Естествено , че обажда моята музика и точно по музиката се меря с теб и те надминавам по всякви параграфи ХАХАХХААХХААХАХАХАХХАХ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D пък и твоята ПЕЧКА "ЧУДО" няма смисъл да я обсъждам , след като я погледна от дясната страна ......... познавам много хора , които могат да ти помогнат в това затруднение ........
                        стига си си чешел езика пускай скайп и ми прати ония диск да зарибяям малко чернилките
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

"Печка чудо" ама те кърти!Познавам и други които те къртят!Моята кола ли да гори 15/100?????????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D И аз знам къде ще ти помогнат да си разрешиш проблема!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                            "Печка чудо" ама те кърти!Познавам и други които те къртят!Моята кола ли да гори 15/100?????????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D И аз знам къде ще ти помогнат да си разрешиш проблема!
                            печка чудо га ша сменя турбо, помпи и глупости да ви са смейм тогава ния с бензинките
                            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Ето и клипа от срещата http://www.vbox7.com/play:42e2c534 ако някой иска отделни клипове или снимки да свирка И се надигна въпроса за това с въртенето на колите на срещата и от другия път вече трябва да се поспрете, че става кофти
                              Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

тази неделя 6те доида и аз с моето браво4е за парви пат 6те идвам :D

Коментар

Working...
                                X