5.30 сме там в неделя дано още повече коли да дойдат тоя път цяла седмица където из улиците видя браво с някъв зарибен тип вътре и го каня по срещите ако поне половината дойдат ще сме някъде около 15 коли :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
Айде,сложих си предна и задна линия днеска :P Колонките свирят доволно утре в 5;30 там всички! И с ИЗМИТИ коли!Можете да ги видите в гаража,след 15на минути!
Коментар
-
sUkI
Ей,хиени я лягайте да спите,утре да не ми се плюнчите и да викате,че не сте спали и ,че сте нямали време да ги лъснете куклите! :D
Коментар
-
J T D написа:Специялно за РВ 5976 ВСПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
sUkI
Tqnkata написа:Момчета намерете ми спешно една гума 195/50/15 за да мога да дойа и аз довечера.....без значение колко е изтъркана стига да може да се монтира
Коментар
-
sUkI написа:Tqnkata написа:Момчета намерете ми спешно една гума 195/50/15 за да мога да дойа и аз довечера.....без значение колко е изтъркана стига да може да се монтираFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:sUkI написа:Tqnkata написа:Момчета намерете ми спешно една гума 195/50/15 за да мога да дойа и аз довечера.....без значение колко е изтъркана стига да може да се монтира
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар