Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mерси Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
    Fiat Brava 1.9 TD 1997г.

Коментар

limpbizkit написа:
      Пичове и аз много исках да дойда, но късметът не беше с мен събота като се качвахме на една вила и спрасках картера та чак неделя вечерта към 9 си свалих колата в Пловдив. И ако мога да е оправя тази неделя вече сам на линия
      ... в ’ква посока е тая вила, че да не минаваме оттам...
      Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

yorik написа:
        limpbizkit написа:
        Пичове и аз много исках да дойда, но късметът не беше с мен събота като се качвахме на една вила и спрасках картера та чак неделя вечерта към 9 си свалих колата в Пловдив. И ако мога да е оправя тази неделя вече сам на линия
        Ми начи тръгваш по пътя след Първенец, после през Храбрино нагоре към Бойково, само че не свиваш към Бойково ми хващаш към Ситово и Лилково и малко по-нагоре почва скапания път. Докато не го оправят повече не се качвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_43Съжелявам за спама, само обясних къде е пътя
        Fiat Brava 1.9 TD 1997г.

Коментар

Тази седмица ще има ли среща, че май най-после съм по-свободен да се запознаем

Коментар

Airfan написа:
            Тази седмица ще има ли среща, че май най-после съм по-свободен да се запознаем
            Ще има нали знаеш неделя, 18 часа пред входа на стадион Пловдив
            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

limpbizkit написа:
              yorik написа:
              limpbizkit написа:
              Ми начи тръгваш по пътя след Първенец, после през Храбрино нагоре към Бойково, само че не свиваш към Бойково ми хващаш към Ситово и Лилково и малко по-нагоре почва скапания път. Докато не го оправят повече не се качвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_43Съжелявам за спама, само обясних къде е пътя
              ...благодаря за доброто обяснение...
              Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Хм, аз дойдох, ама то само ланчии и алфи. Имаше само 2-3 фиата. Леко разочароващо за мен от гледна точка на присъствие на нашата марка. Иначе компанията е нелоша. :D

Коментар

Аз също малко се разочаровах,но пък и аз бях за много малко и тръгнах доста бързо...виноват!Иначе Airfan мога спокойно да кажа,че по-хубава Марея не съм виждал!Нямах много време,а след като тръгнах се сетих ,че говорихме за това да пробваш моя дебитомер...другия път ако не си взел новата машинка ще го пробваш!Определено си мисля,че педала на съединителя ти е прекалено твърд,незнам консултирай се с някой капацитет!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                    ...Иначе Airfan мога спокойно да кажа,че по-хубава Марея не съм виждал!Нямах много време,а след като тръгнах се сетих ,че говорихме за това да пробваш моя дебитомер...другия път ако не си взел новата машинка ще го пробваш!Определено си мисля,че педала на съединителя ти е прекалено твърд,незнам консултирай се с някой капацитет!
                    Благодаря за комплимента за колата.За съединителя - да твърд е, наистина. Гледахме го с Христо в Ямбол. Скоро ще е за смяна вероятно, защото ми притриса при тръгване. И скоростният лост ми е по-твърд сякаш. Твоя по-мазно влиза. Ще им сменя маслото другата седмица и ще видим как ще са тогаз.

Коментар

Колеги - да Ви помоля за една услуга...Може ли някой да направи от мое име оглед на тази кола: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27392
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Колеги - да Ви помоля за една услуга...Може ли някой да направи от мое име оглед на тази кола: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=27392
                        другите се покриха малко.. аз ще я погледна няма проблем но съм пешеходец и нямам книжка, виж разбери се с него да намине някаде към каршака и ще я видим дали си струва
                        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Аз съм нов във Фиатите и не мога да дам реално мнение.

Коментар

Видяхме количката и си дадохме мнението! Предадохме информацията ... без да сме пристрастни към нито една от страните.
                            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колеги , искам да попитам кога и къде може да се срещна с някои от вас за съвет , защото имам малки проблеми с моята Браво 1.6 16в .удобно ли ще е утре да доида на срещата пред стадион Пловдив ?освен че имам малки проблеми искам и да обсъдя моят предстоящ ми тунинг ...благодаря предварително.

Коментар

Утре съм 50-50 с идването. Прогнозата за времето е гадна, а днес бях на погребение и е малко кофти ситуацията. Ще видим де...

Коментар

Working...
                                X