Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за следващата неделя пак ли сме на същото място по същото време.Наперих едно крило ама не съм го боядисал още в неделя като се видим ще ви се похваля
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Здравейте колеги,до сега писах в другия форум на Фиат,но видях ,че в тунинг.бг са дали линк и за този форум.Може да погледнете и моето Браво в гаража след 1-2 часа като си сложа модовете.И айде неделя ша се видим в 18:00 на полигона.Пък може и да не сев идим,щот от Динекспрес ми се обадиха,че съм и "коректен клиент" и ме викат на някакво парти в новият им коктейл бар ! :D
      Tqnkata написа:
      Готино мероприятие,но не можах да се запозная с никой само с ония момчета с ХГТ-то и там един пич с едно 1.4 12в браво.Иначе кеф италиянките са лудница!
      Стоянеееееее,аз съм момчето с хаш ге тето P.S. Мерси ОТНОВО за ония път , с Ровъра Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Пък може и да не сев идим,щот от Динекспрес ми се обадиха,че съм и "коректен клиент" и ме викат на някакво парти в новият им коктейл бар ! :D
        Съжалявам, ама не се сдържах! Ти май си единствения им такъв клиент! Къткат си хората ей!
        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
          Пък може и да не сев идим,щот от Динекспрес ми се обадиха,че съм и "коректен клиент" и ме викат на някакво парти в новият им коктейл бар ! :D
          Съжалявам, ама не се сдържах! Ти май си единствения им такъв клиент! Къткат си хората ей!
          Брал,много си забавен

Коментар

Ай утре те идвай да се видим....А бе ти кога ще ми дадеш едно кръгче да го видя малко тоя фиат върви ли,не върви ли?За Ровъра споко аз винаги спирам като видя някои,които може би има нужда от помощ.Ония ден със служебната кола една лелчица закъсала на средата на едно крастовище и се чуди кво става и всички само я подминават и бибкат,слизах та и помагах да бутнем колата,че голям цирк стана
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
              Ай утре те идвай да се видим....А бе ти кога ще ми дадеш едно кръгче да го видя малко тоя фиат върви ли,не върви ли?
              Ся повече върви от преди :P утре ще дойда да си полафим,викам после на кафе да хойм,а колеги?

Коментар

Най-после, утре ще съм свободен та мисля да намина да се видим, ако съм разбрал правилно от 18:00 нали
                fiat bravo 1.4 12v

Коментар

SPF написа:
                  Най-после, утре ще съм свободен та мисля да намина да се видим, ако съм разбрал правилно от 18:00 нали
                  Да Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
                    SPF написа:
                    А ще видя ли най-накрая твоето ГТВ? :D Всеки път или съм закъснял или си тръгвам рано и го изпускам,само на снимки съм го виждал! Утре и синьото ГТВ ще дойде на Илиян

Коментар

sUkI написа:
                      TaNo написа:
                      SPF написа:
                      А ще видя ли най-накрая твоето ГТВ? :D Всеки път или съм закъснял или си тръгвам рано и го изпускам,само на снимки съм го виждал! Утре и синьото ГТВ ще дойде на Илиян
                      ша го видиш бе, ша го видиш ма утре най вероятно ще гледаш дрифтове с колело.. се някой трябва да се грижи за екологията и спорта

Коментар

TaNo написа:
                        sUkI написа:
                        TaNo написа:
                        SPF написа:
                        ша го видиш бе, ша го видиш ма утре най вероятно ще гледаш дрифтове с колело.. се някой трябва да се грижи за екологията и спорта
                        хахаха стига ве брато и аз искам много да я видя тая алфа много им се кефя на тия спортяги
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Айде малко снимки от срещата /18.май.2008г/ http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24410

Коментар

Още,още,още :D

Коментар

Пичове и аз много исках да дойда, но късметът не беше с мен събота като се качвахме на една вила и спрасках картера та чак неделя вечерта към 9 си свалих колата в Пловдив. И ако мога да е оправя тази неделя вече сам на линия
                              Fiat Brava 1.9 TD 1997г.

Коментар

limpbizkit написа:
                                Пичове и аз много исках да дойда, но късметът не беше с мен събота като се качвахме на една вила и спрасках картера та чак неделя вечерта към 9 си свалих колата в Пловдив. И ако мога да е оправя тази неделя вече сам на линия
                                айде втория от клуба дет му замина картера кофти.. по-скорошно оправяне

Коментар

Working...
                                X