дам, на 19 и 20.04 имаше среща на малките фиатчета в Пловдив :D даже стигнахме до х.Здравец с нощувчица, малко на брой бяхме ноо като за първа подобна среща си беше Велико [/code]
Готино мероприятие,но не можах да се запозная с никой само с ония момчета с ХГТ-то и там един пич с едно 1.4 12в браво.Иначе кеф италиянките са лудница!
Ем ния дет си се познаваме най-много кат се съберем да си приказваме и.. идвай тази неделя ще се запознаеш с всички
Готино мероприятие,но не можах да се запозная с никой само с ония момчета с ХГТ-то и там един пич с едно 1.4 12в браво.Иначе кеф италиянките са лудница!
Ем ния дет си се познаваме най-много кат се съберем да си приказваме и.. идвай тази неделя ще се запознаеш с всички
Заради празника ще има ли няква промяна в часа или всичко както обикновенно?
Заради празника ще има ли няква промяна в часа или всичко както обикновенно?
ами няма да има промяна 15 часа сме там след две-три седмици ще въвеждаме летния час за срещата който най-вероятно ще е 18 часа, но като се видим утре ще говорим повече
Накой хоря тука са апсолютно за последния момент смениха часа на срещата заради формулата на 18ч и тъй като аз вече ви бях писал че няма да се сменя така и реших да дойда в 15ч, нестига че не можах да вида победата на ферари ами и 15 часа нямаше никой на срещата.. викам си ще почакам се някой ще дойде, чакам чакам до 15 и 30 никой не дойде После се върнах в 18:00 часа и се видяхме с редовните.. ето малко снимки. http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23539
Много ме е яд че пропуснах срещата ама чак днеска са прибрах в Пловдив Следващата неделя пак ме няма ще съм в София, живот и здраве на 11.05.2008 ще се видим
Много ме е яд че пропуснах срещата ама чак днеска са прибрах в Пловдив Следващата неделя пак ме няма ще съм в София, живот и здраве на 11.05.2008 ще се видим
да и аз днес се прибирам....ама то като гледам и да съм бил тука с тия промени в часовете колкото съм залюхан нищо нямаше да разбера кога къде :D
/Тази неделя 04.05.08 г.срещата за последно ще бъде от 15 часа и от следващия път въвеждаме летния час и срещите стават от 18 часа / Срещите още от тази седмица стават от 18 часа Колега, в разрез с правилата на форума е да пишете в червено,ако искате да натъртите на някое свое мнение или да се отличава измислете друг цвят!Модериран пост.Модераторски екип на fiat-bg.org Благодаря за доуцветяването!!!
От май месец вече срещите ще бъдат от 18:00 часа на познатото ни място пред стадион Пловдив. Тази неделя 04.05.2008г. ще е първата среща с новия час - 18:00. Моля всички да заповядат да се видим !!! ПС: Моля модератора да смени заглавието на темата за срещите в Пловдив и актуализира часа
А вие няма ли да се уточните последно за часа, като гледам един след друг сте обявили различни часове, разберете се първо! Да не шарим заглавието на темата.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Аман от модераторски мрънкания!!! У сички форуми мога да пиша в червено само у тоя НЕ.. И кво си се размрънкала за часа, цяла седмица го умувахме да остане за последен път от 15 часа ама неска се реши друго, за тва и от по-рано го пишем нали си е тема за дискусий.Последно си остава 18 часа за цяло лято, моля да го напишете в горната тема
zdr kolegi v kolko 4asa e tazi sre6ta pri itali v srqdaПревод: Здравейте, колеги, в колко часа е тази среща при Итали в сряда?Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар