дам, на 19 и 20.04 имаше среща на малките фиатчета в Пловдив :D даже стигнахме до х.Здравец с нощувчица, малко на брой бяхме ноо като за първа подобна среща си беше Велико [/code]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:Готино мероприятие,но не можах да се запозная с никой само с ония момчета с ХГТ-то и там един пич с едно 1.4 12в браво.Иначе кеф италиянките са лудница!Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
TaNo написа:Tqnkata написа:Готино мероприятие,но не можах да се запозная с никой само с ония момчета с ХГТ-то и там един пич с едно 1.4 12в браво.Иначе кеф италиянките са лудница!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:TaNo написа:Tqnkata написа:Готино мероприятие,но не можах да се запозная с никой само с ония момчета с ХГТ-то и там един пич с едно 1.4 12в браво.Иначе кеф италиянките са лудница!Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
Накой хоря тука са апсолютно за последния момент смениха часа на срещата заради формулата на 18ч и тъй като аз вече ви бях писал че няма да се сменя така и реших да дойда в 15ч, нестига че не можах да вида победата на ферари ами и 15 часа нямаше никой на срещата.. викам си ще почакам се някой ще дойде, чакам чакам до 15 и 30 никой не дойде После се върнах в 18:00 часа и се видяхме с редовните.. ето малко снимки. http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23539Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
SPF написа:Много ме е яд че пропуснах срещата ама чак днеска са прибрах в Пловдив Следващата неделя пак ме няма ще съм в София, живот и здраве на 11.05.2008 ще се видимFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
jblmusic написа:TaNo написа:нестига че не можах да вида победата на ферари ами и 15 часа нямаше никой на срещата..Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
/Тази неделя 04.05.08 г.срещата за последно ще бъде от 15 часа и от следващия път въвеждаме летния час и срещите стават от 18 часа / Срещите още от тази седмица стават от 18 часа Колега, в разрез с правилата на форума е да пишете в червено,ако искате да натъртите на някое свое мнение или да се отличава измислете друг цвят!Модериран пост.Модераторски екип на fiat-bg.org Благодаря за доуцветяването!!!Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
-
От май месец вече срещите ще бъдат от 18:00 часа на познатото ни място пред стадион Пловдив. Тази неделя 04.05.2008г. ще е първата среща с новия час - 18:00. Моля всички да заповядат да се видим !!! ПС: Моля модератора да смени заглавието на темата за срещите в Пловдив и актуализира часа2001 Lanciq Zeta 2.0 JTD LX
Коментар
-
Аман от модераторски мрънкания!!! У сички форуми мога да пиша в червено само у тоя НЕ.. И кво си се размрънкала за часа, цяла седмица го умувахме да остане за последен път от 15 часа ама неска се реши друго, за тва и от по-рано го пишем нали си е тема за дискусий.Последно си остава 18 часа за цяло лято, моля да го напишете в горната темаFiat Punto 1.9 jtd '03 год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар