Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="val_mcrae"]
    BlueStorm написа:
    Има! Четири снимки на четири глави в една кола! Това бяхме на срещата. Дъжда явно уплаши итал-маниаците!!!Не дъжда е виновен а смяната на часа! Доста хора са идвали и са се връщали от това което чета в Италфорумите, включително и аз се отказах заради този късен час.То и за напред формулите са все около 14:00-15:00 часа пак ли ще е късно сбирката тогава?
    Ако искате може да го измислим да се събираме по-рано към 11:00, 12:00 часа и без тва почват вече жегите и в 15:00 ще има "италфенове на барбекю" За който не е разбрал тази неделя 13.04 се оговаряме да ходим на Калояново ето и темата http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22701
    Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Аз съм за :D
      fiat bravo 1.4 12v

Коментар

[quote="val_mcrae"]
        BlueStorm написа:
        Има! Четири снимки на четири глави в една кола! Това бяхме на срещата. Дъжда явно уплаши итал-маниаците!!!Не дъжда е виновен а смяната на часа! Доста хора са идвали и са се връщали от това което чета в Италфорумите, включително и аз се отказах заради този късен час.То и за напред формулите са все около 14:00-15:00 часа пак ли ще е късно сбирката тогава?
        Не знам...... аз мисля, че Формулата си е важна! А за останалото - ами трябва да се чете!!!Не е оправдание това с часа на събиране, защото Рената бяха всичките след като свърши Ф1!!!
        Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
        Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
        BlueStorm transforms . . .
        . . . !!!

Коментар

всиака недели ли се сабиратеПревод: Всяка неделя ли се събирате?Писането на кирилица е задължително. В случай, че имате още постове направо ще бъдат изтривани, защото това е 2-ро предупреждение.За да не се получават още разминавания с правилата ви препоръчвам да прочетете правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
          ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

ne se poznavame no iaz 6te doidaПревод: Не се познаваме, но и аз ще дойда.Добре дошъл, колега!Според правилата на този форум всички потребители трябва да пишат на кирлица. Моля, да приемете тази забележка и приятни минути с нас.Модераторски екип на fiat-bg.org
            ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

я малко повече инфо за калояново в неделя?От сбирката направо нататака ли ще се ходи?И какво ще има там?
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ще има национална среща на Фолксваген, ако не се лъжа!
                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

BillyBoy` написа:
                  аз имам едно предложение за да няма излишни недоразумения предлагам пловдивчани да се чакаме на бензиностанцията на Лукоил преди моста на "Ален Мак" както предложи BlueStorm във 9:00 часа и във 9:30 9:45 да тръгнем от там а на които му е по удобно да чака във началото на село труд във 10:00 и от там като се съберем всички да вървим към калояново мисля че така ще е наи добре както и за пловдивчани така и за феновете които ще пътуват от другите градове
                  Чакаме се на Лукоила и трагваме заедно. На Калояново мисля, че ще е интересно пък и от доста време несме стъпвали на пистата. Ще има състезание на Фолксваген!!!

Коментар

sexa86 написа:
                    Не се познаваме, но и аз ще дойда.
                    Приятел добре дошъл в клуба, ще се радвам да се запознаем Тази неделя сме на Калояново както сигорно прочете ако можеш идвай :D

Коментар

И аз ще се включа.
                      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Значи 9.00 сутринта в неделя на Лукойла така ли?Дано да ми е готова кола ще дойда хем да се видим!
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Здравейте винаги ме е било яд че карамФИАТ другите марки автомобили си имат постояннисбирки а аз чак сега разбирам че имало ФИАТ форумАз съм Йордан и ще се радвам да се видим.ЧАО за сега.
                          TEMPRA 2.0i

Коментар

dankoal написа:
                            Здравейте винаги ме е било яд че карамФИАТ другите марки автомобили си имат постояннисбирки а аз чак сега разбирам че имало ФИАТ форумАз съм Йордан и ще се радвам да се видим.ЧАО за сега.
                            Боже, боже ния правим едни от най-добрите срещи и ти незнаеш.. за напред те чакаме

Коментар

Значи тази неделя въпреки Калояново ще си има и среща от 15:00 часа :D

Коментар

Ето малко снимки и видео от срещата на калояново днес Очакваме да разберем кво е станало и със срещата на стадионаКалояново ( 13.04.08 ) http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22925

Коментар

Working...
                                X