Е то тва с 166-та не се брои за повреда, и аз мойта фиатка кат и мих двигателя уж лекичко с една гъба, после и аз подсушавах ела ма виж ся дали шо го мия
Горките сеатчета много слабички хайванчетата мъчиха се те да въртят гуми кат си тръгваха ама нещо не им се получи направо ги съжалявам, тя и мойта е куца ама тва тяхното е трагекомично .....
Здравейте!Нов съм във форума,научих че се събирате някъде искам и аз да дойда имам италиянка от миналата година и искам да се събирам с вас ако е възможно.
Здравейте!Нов съм във форума,научих че се събирате някъде искам и аз да дойда имам италиянка от миналата година и искам да се събирам с вас ако е възможно.
разбирасе, че е възможно добре си дошъл брато незнам дали си прочел от писаницине по-горе събираме се всяка недела пред входа на стадион Пловдив (на предишната страница има карта) от 15:00часа Ще се радвам да се запознаем другата седмица ...
Ето го мястото за срещата:И обяснете на колегите от другия форума каква е истината с двата форума и кой е откраднал базата на нашия форум и си спретнал свой че виждам как ги облъчват там.Нека знаят истината и сами си преценят къде да влизат.
разбирасе, че е възможно добре си дошъл брато незнам дали си прочел от писаницине по-горе събираме се всяка недела пред входа на стадион Пловдив (на предишната страница има карта) от 15:00часа Ще се радвам да се запознаем другата седмица ...
еййй изтървал съм....нищо де следващата седмица ще дойда.Между другото аз разгледах малко форума ама не ми стана много ясно,понеже имам един траен проблем с колата и не знам какво е решението къде мога да попитам в форума и да получа компетентно мнение по въпроса?
еййй изтървал съм....нищо де следващата седмица ще дойда.Между другото аз разгледах малко форума ама не ми стана много ясно,понеже имам един траен проблем с колата и не знам какво е решението къде мога да попитам в форума и да получа компетентно мнение по въпроса?
Правиш си преценка за какво се отнася проблема ти и питаш в съответният раздел.Ако не можеш да прецениш,питай в "Общи технически въпроси".
Колега, форумът има раздел "Консултации". Избери подходящият подраздел и пусни въпроса си в него.Може (дори е препоръчоително) да ползваш търсачките на форума ТУК и ТУКТъй като имаме почти 240 000 поста - може вълнуващият те проблем да е бил разискван и да получиш отговор веднага.
Има! Четири снимки на четири глави в една кола! Това бяхме на срещата. Дъжда явно уплаши итал-маниаците!!!Ааа, и едно клипче има... Рената много лошо ни "обърнаха" този път.Забих колата между 20 Рена - като клин!
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
[quote="BlueStorm"]Има! Четири снимки на четири глави в една кола! Това бяхме на срещата. Дъжда явно уплаши итал-маниаците!!!Не дъжда е виновен а смяната на часа! Доста хора са идвали и са се връщали от това което чета в Италфорумите, включително и аз се отказах заради този късен час.То и за напред формулите са все около 14:00-15:00 часа пак ли ще е късно сбирката тогава?
Коментар