Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Следващата среща на 23.03 от 15 часа на гребната или преди това на 19.03 от 19 часа на бензиностанция Итали.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
      Следващата среща на 23.03 от 15 часа на гребната или преди това на 19.03 от 19 часа на бензиностанция Итали.
      Аз разбрах от темата по-горе че следващата среща ще е на 6ти АПрил- тоест началото на април... ?

Коментар

колега почти всяка неделя се събираме на входа на стадиона по горе някаде има карта а иначе и всяка сряда сме от 19,00часа на бензионстанция итали на брезовско шосе ако искаш заповядай винаги има хора и е весело

Коментар

Срещите са пред входа на стадион пловдив този от към линията всяка неделя от 15:00 часа сме там ала по големите срещи стават първа и трета неделя
          Прикачени файлове
          Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

daido_juku написа:
            fozio написа:
            ако не съм разбрал грешно срещата ще е на 6.04.2008г. а от колко часа ще е ако може да пипитам
            Аз също ще искам да дойда. Интересува ме място, дата и час :D
            Събираме се пред входа на стадион Пловдив този от към линията и паважния път 15ч. всяка неделя сме там Първа и трета неделя стават големите срещи :D

Коментар

Ето днешната среща (23.03.08г.) ще пусна линк от алфа форума да не пълня излишно и тука с снимки http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=21931

Коментар

Случайно на 22.03.2008 година на паркинга до ресторант "Водопада",Бачково ,видях 5 или 6 пловдивски Купета.Дали са били съфорумници ?Дедричката ми беше спряна до тях

Коментар

Днес имаше Алфа 159 на сбирката.Аз понаминах с една служебна "КАМЕНИЦА" да видя какво става.Установих прираст на участниците в сбирките.Това ме радва.
                  Bravo 2.0 20V
                  Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Привет на всички аз съм съвсем нов във форума.Идах вече няколко пъти на сбирките на гребната, не знаех че има два форума и се бях регистрирал в другия и се чудя защо никой не идва на срещите които организирах там, а бе вобще голяма обърквация с тия два форума но ето ме вече тука :D тази неделя пак съм на линия Yellow_Flash_Colorz_PDT_02Между другото 159-та беше спряла точно до мен, уникален автомобил
                    fiat bravo 1.4 12v

Коментар

SPF споко май нацели правилния форум але тука напоследак много умрело имам чуството, че кат почна да пиша и всички спират Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 няма лошо и сам да си пиша ма не е интересно

Коментар

Ето и малко снимки от днешната среща 30.03.2008г. http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=22249

Коментар

Добра срещичка стана макар и да бяхме по-малко от друг път :D TaNo ще чакам с нтърпение клипчето за неверната кола
                          fiat bravo 1.4 12v

Коментар

ей я неверната кола http://www.vbox7.com/play:646ef07e

Коментар

То тва на всеки може да се случи, ама стана кофти реклама за тая марка
                              fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Мани, мани верно е че на всеки може да се случи на срещата миналата седмица бехме разглобили свещите на 166-та , че нещеше да върви, добре че беше Solar да я оправи ма не пуснахме снимките да няма излишен смях на мой гръб

Коментар

Working...
                                X