Неделните срещи си имат отделна тема. Пишете там! Особено, когато става дума за уговаряне на часа. Срещите на фиат /алфа, ланча/ са всяка сряда от 19:00 ч. на бензиностанция Итали на Брезовско шосе. Тези срещи се провеждат на топличко през зимата или на климатиче през лятото Срещите в неделя се провеждат на стадиона на гребната база и часът за тях е неуточнен, в зависимост от сезона. Провеждат се на студ и пек, докато всички премръзнали или изгорели от слънцето не решат да се приютят в най близкото кафе
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Хехе това беше лоша рекламка за нашите срещи на стадиона Иначе на Итали си е готино, но както знаете си нямам книжка още, а по това време никой от шофьорите ми не е свободен иначе ми е далечко и никъв транспорт до там Това са ми оправданията
Неска среща от 15:00 часа. standox_ и ти си добре дошъл ако успееш да прочетеш, че го решихме в последния момент ако не другата неделя ще се видим и с тебе 100%
Eйййййй, Атос!!! Ами ти си станал за бой бе човек !!!Най-накрая да решиш да ни видиш. Специално ще гледам да не пропусна срещата !!!Ще даваш обяснения за тия "неща" от подписа ти
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Eйййййй, Атос!!! Ами ти си станал за бой бе човек !!!Най-накрая да решиш да ни видиш. Специално ще гледам да не пропусна срещата !!!Ще даваш обяснения за тия "неща" от подписа ти
Кога е следващата "явка" Жоре и къде????
Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар