Да ще имам! Ще гледам да дойда да се запознаем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Неделните срещи си имат отделна тема. Пишете там! Особено, когато става дума за уговаряне на часа. Срещите на фиат /алфа, ланча/ са всяка сряда от 19:00 ч. на бензиностанция Итали на Брезовско шосе. Тези срещи се провеждат на топличко през зимата или на климатиче през лятото Срещите в неделя се провеждат на стадиона на гребната база и часът за тях е неуточнен, в зависимост от сезона. Провеждат се на студ и пек, докато всички премръзнали или изгорели от слънцето не решат да се приютят в най близкото кафеSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
TaNo написа:http://www.vbox7.com/play:20e760b8Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
BlueStorm написа:Eйййййй, Атос!!! Ами ти си станал за бой бе човек !!!Най-накрая да решиш да ни видиш. Специално ще гледам да не пропусна срещата !!!Ще даваш обяснения за тия "неща" от подписа тиМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар