Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да ще имам! Ще гледам да дойда да се запознаем
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Неделните срещи си имат отделна тема. Пишете там! Особено, когато става дума за уговаряне на часа. Срещите на фиат /алфа, ланча/ са всяка сряда от 19:00 ч. на бензиностанция Итали на Брезовско шосе. Тези срещи се провеждат на топличко през зимата или на климатиче през лятото Срещите в неделя се провеждат на стадиона на гребната база и часът за тях е неуточнен, в зависимост от сезона. Провеждат се на студ и пек, докато всички премръзнали или изгорели от слънцето не решат да се приютят в най близкото кафе
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Хехе това беше лоша рекламка за нашите срещи на стадиона Иначе на Итали си е готино, но както знаете си нямам книжка още, а по това време никой от шофьорите ми не е свободен иначе ми е далечко и никъв транспорт до там Това са ми оправданията
        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Весело да става

Коментар

Колеги вече се подвизавам в Пловдив, така че ще гледам да дойда на някоя среща!
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Неска среща от 15:00 часа. standox_ и ти си добре дошъл ако успееш да прочетеш, че го решихме в последния момент ако не другата неделя ще се видим и с тебе 100%

Коментар

http://www.vbox7.com/play:20e760b8

Коментар

Тази неделя (13.01) ще има отново среща на обичайното място и обичайния час, всички сте добре дошли :D

Коментар

TaNo написа:
                    http://www.vbox7.com/play:20e760b8
                    Кой е колегата със Z -тата ???Скоро и аз ще се появя след отсъствието ми . Може ли???
                    Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                    ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Eйййййй, Атос!!! Ами ти си станал за бой бе човек !!!Най-накрая да решиш да ни видиш. Специално ще гледам да не пропусна срещата !!!Ще даваш обяснения за тия "неща" от подписа ти
                      Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                      Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                      BlueStorm transforms . . .
                      . . . !!!

Коментар

ето мястото на срещата

Коментар

BlueStorm написа:
                          Eйййййй, Атос!!! Ами ти си станал за бой бе човек !!!Най-накрая да решиш да ни видиш. Специално ще гледам да не пропусна срещата !!!Ще даваш обяснения за тия "неща" от подписа ти
                          Кога е следващата "явка" Жоре и къде????
                          Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                          ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Атос утре е срещичката от 15:00 часа на посоченото в по горния ми пост място, ако искаш заповядай и ти

Коментар

Снимка от срещата днес.. мноо сме железни
                              Прикачени файлове

Коментар

Моржовата среща И като гледам на Жоро изобщо не му е студено!

Коментар

Working...
                                X