Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срещата днес е от 15:00 часа. така го решихме последно в Алфа форума и после вероятно ще се мушним някъде на топло за по кафе :D
    Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Не можах да дойда. хем си направих плановете за деня.... надявам се на 23-ти да сте там
      Fiat Bravo HGT 155 hp 20v

Коментар

Mоже да дойдеш в сряда на бензионстанция Итали от 19:00 часа, винаги сме там - очакваме те

Коментар

http://www.vbox7.com/play:a0e9d001

Коментар

Преди малко прочетох в другия форум,че през месец ноември в Пловдив е имало национална среща на фиатаджии.От Пловдив е имало само един участник.Общо са били 4-5 човека.Някой знае ли подробности?
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Да, знае! Срещата е била от общо 5 човека. Лобното място на срещата беше 4-ти километър. Както някои хора се изразяват **** на Пловдив. Тези души от Пловдив са един колега от Стамболийски. Та така.
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

колеги имали ли някой който няма планове за новогодишната вечер още?
                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Тези души съм аз. Бях до 9-ти километър да ги взема и ходихме в Кастело на джумаята.Много приятни хора и доста големи фенове на италианките.Аз и в другия форум имам регистрация, но в този форум има повече майни :P Жалко, че нямам снимки.. пък и най-кофтито беше ,че бях само аз от Пловдив.Всички пътуваха специално до тук и никой от самия град но все пак аз бях и отсрамих поне малко гради ни. а конкретно за момчето от Стамболийски Sparco той преди около месец катастрофира с колата и каза, че нищо не ставало от нея ( мн кофти )
                  Fiat Bravo HGT 155 hp 20v

Коментар

срещи на Пловдивчани

Здравейте, Филибелии пишете в колко часа е тази ваша среща, та да можем и ние да дойдем. Вече разбрах, че е сряда. Поздрави от мен и весели празници на всички от форума.

Коментар

значи от 19,00 часа на бензионстанция итали на брезовско шосе

Коментар

bat kir4o написа:
                        значи от 19,00 часа на бензионстанция итали на брезовско шосе
                        Днес ли бе?
                        Bravo 2.0 20V
                        Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Колега ежеседмичните срещи са в СРЯДА -всички желаещи са добре дошли!!!
                          Croma 2.0 ie
                          www.italcars.org

Коментар

Всеки който желае да заповяда на последната среща за 2007 година на 30-ти от 15:00 часа. на обичайното място пред входа на стадиона

Коментар

Колеги скоро ще има ли среща! Аз от 3-ти до 15-ти Януари съм в Пловдив! Ако някой види червено купе да свирка!
                              Lancia Lybra 2,4JTD '03
                              Фиат Браво 1.9TD75 '97
                              Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                              Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
                                Колеги скоро ще има ли среща! Аз от 3-ти до 15-ти Януари съм в Пловдив! Ако някой види червено купе да свирка!
                                Предполагам, че ще направим нещо ти ще имаш ли от къде да следиш темата докато си в Пловдив.

Коментар

Working...
                                X