Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По темата с даренията - аз мога да даря дрешки, тъй като моята кукла е на 3 годинки вече, пари не съм склонен да дарявам попринцип.По темата с автомобилите - вчера видях наживо амортисьорчетата на капака на Ванката и много се изкефих. Скоро и кака Мара ще я почерпя със същото.

Коментар

Airfan написа:
      По темата с даренията - аз мога да даря дрешки, тъй като моята кукла е на 3 годинки вече, пари не съм склонен да дарявам попринцип.По темата с автомобилите - вчера видях наживо амортисьорчетата на капака на Ванката и много се изкефих. Скоро и кака Мара ще я почерпя със същото.
      Амортисори от браво-то 20лева.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честит Първи Сняг

Коментар

sasho_izgrev написа:
          Честит Първи Сняг
          Къде го виде то сняг бре? Относно инициативата на колегите-аз съм ЗА!!!
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
            sasho_izgrev написа:
            Честит Първи Сняг
            Къде го виде то сняг бре?
            ще снимам тука на работата (Йоаким Груево) да видите кви парцали капат

Коментар

sasho_izgrev написа:
              Racer GT написа:
              sasho_izgrev написа:
              Честит Първи Сняг
              Къде го виде то сняг бре?
              ще снимам тука на работата (Йоаким Груево) да видите кви парцали капат
              Чак пак и парцали....
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ще пиша тук кой ден от седмицата ,чакам само да ми кажете в колко часа ви е най-удобно.

Коментар

Честит първи яняг на всички!!! Ето малко снимки за да засилим зимното настроение.надявам се да понатрупа 2-3 сантиметра за да си пробвам ръчната :D
                  Прикачени файлове

Коментар

Хах, някоя снимка по земята да видим, какво има ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Киша,дъжд,тук таме сняг...студ...бели мечки!

Коментар

sUkI написа:
                        meril написа:
                        sUkI на какво точно се смееш!? Имаш ли представа за какво става дума,за да даваш определения,че сме като малките деца м?
                        1.А ВИЕ , имате ли въобще представа за какво говоря аз?МАЙ НЕ ?Следователно недейте да ми се нахвърляте като глутница вълци 2.Искам да попитам Модератора J T D и ще го помоля да ми отговори в темата,а не както винаги в скайп.Докога смята безсмислено да ми редактира постовете?Като последният ми пост? И , 3.Много добре се знае,че някои колеги(няма да визирам имена) гледат само да се мазнят и да гледат сеир.И ако става въпрос за децата,естествено,че ще е хубаво да се съберат повече пари за дарение.И лично не разбирам,защо ще се събираме поради простата причина,че всеки има глава на раменета и ако пожелае ще прати пари по банковата сметка!
                        Миналия път, когато пак ме захапа си замълчах!Ама този път те предупреждашам .....!!!!Ако имаш нещо против мен ..... ми го кажи направо в очите!Или нещо те дразня, че гледам само сеир .... те почти всички тук в този форум сигурно искат да гледат сеир, а и да съм се мазнил на някой незнам, а и ми е под достойнството!!!Ако съдиш по себе си, правиш грешка.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          sUkI написа:
                          meril написа:
                          sUkI на какво точно се смееш!? Имаш ли представа за какво става дума,за да даваш определения,че сме като малките деца м?
                          1.А ВИЕ , имате ли въобще представа за какво говоря аз?МАЙ НЕ ?Следователно недейте да ми се нахвърляте като глутница вълци 2.Искам да попитам Модератора J T D и ще го помоля да ми отговори в темата,а не както винаги в скайп.Докога смята безсмислено да ми редактира постовете?Като последният ми пост? И , 3.Много добре се знае,че някои колеги(няма да визирам имена) гледат само да се мазнят и да гледат сеир.И ако става въпрос за децата,естествено,че ще е хубаво да се съберат повече пари за дарение.И лично не разбирам,защо ще се събираме поради простата причина,че всеки има глава на раменета и ако пожелае ще прати пари по банковата сметка!
                          Миналия път, когато пак ме захапа си замълчах!Ама този път те предупреждашам .....!!!!Ако имаш нещо против мен ..... ми го кажи направо в очите!Или нещо те дразня, че гледам само сеир .... те почти всички тук в този форум сигурно искат да гледат сеир, а и да съм се мазнил на някой незнам, а и ми е под достойнството!!!Ако съдиш по себе си, правиш грешка.
                          да ти си един от тях,до сега каквото съм мислил за теб съм ти го казвал, и не само аз ,че само надъхваш другите да правят изпълнения ти да им гледаш сеира ,а когато теб ти кажат нещо,ще дам точни твой думи. "Луд ли си закво да въртя гуми да ги търкам , до сега само 1 път съм въртял гуми когато се дърпах с Наско" , че гледаш сеир и това съм ти го казвал.Че ходиш по други коли по срещите ,че се мазниш ПАК СЪМ ТИ ГО КАЗВАЛ, че пишеш смотани постове като последния "Колеги и за Вас се отнася, трябва да поговорим ..." ох колко си съпричастен.Какво друго искаш да ти кажа което не съм казвал?Че коментираш всяка кола ,че всяка е БЛЪСКАНЕ и ,че ВСИЧКИТЕ ГЪБАРКАТ С ТОВА? И това ти го казвам.Какво друго искаш да ти кажа,а? Абе много предупреждавате в тоя форум,големи сте биячи,КОЙТО Е НАДЪХАН ДА МЕ БИЕ ДА МИ ПИШЕ ЛИЧНО,НЕ 1 ПЪТ СЪМ БИЛ ЗАПЛАШВАН И НЕ САМО АЗ ОТ НЯКОИ КОЛЕГИ,ЧАКАМ ВИ ДА ВИДЯ КАКВО ЩЕ МИ СТОРИТЕ!ДАВАЙТЕ

Got nos?

Коментар

Офффф, малко паляче, това е верно където го казваш че надъхвам, но няма лошо .... това че аз имам малко повече Акъл в главата си е мой плюс! Само не разбрах при кви коли съм ходил да се мазня .... и това което си го написал нещо него схващам, защото или си го написал неправилно или незнам .... аз ли нещо .... "Че коментираш всяка кола ,че всяка е блъскане и ,че всичките гъбаркат с това?"Какво значи "ГЪБАРКАТ" ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Модерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

sUkI написа:
                              Искам да попитам Модератора J T D и ще го помоля да ми отговори в темата,а не както винаги в скайп.Докога смята безсмислено да ми редактира постовете?Като последният ми пост?
                              1.И веднага ти отговарям:постът ти беше безмислен,модерирах го вместо да ти го трия!2.Аз съм Модератор,аз преценям кое,как,защо и кога да трия,корегирам и т.н!3.Ако не си доволен,можеш да се обърнеш към Администратор от форума,пишего в правилата!4.Много добре знаеш,че нямаш право да пишеш с главни букви в форума,или искаш да ти постна правилата на този форум!?5.Оправи си последния пост,щото ще го нашара пак с червено,пък ти се оплаквай на който искаш!Мисля,че ти отговорих в темата както иска!
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Шшшш пичове нямате равни просто....Как може постоянно да се държите така бе????Или се разберете един път за винаги като хората,ако запазите добрия тон на разговор ОК ако ли не не непишете повече такия глупости в форума.Започна да омразва на другите които четат постове с дразги,закани и заплахи....не говоря само за конкретния случай имаше и други подобни случки.Аиде да се даржиме като разумни хора,не като такия хванати от гората...

Коментар

Working...
                                X