фчера бравото претарпя леко птп ако на някои му трябва десен фар да се обажда само стъклото му е строшено рефлектора и стоиките отзад са здрави
....Нали вече всичко е ОК бре?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
мен ми се намира един такав,десен е
Колега, ще съм ти много благодарен ако ми дадеш този фар! Аз всеки път се каня да дойда на събирането в неделя и все нещо ме спира (или съм на работа или някъкви лични ангажимент).Дали тази неделя ще ходи някой или всички ще са на Калояново и ако се събирате от 15:00 часа ли ще е???
Колега, всички лични ангажименти отпадат ... просто срещатата е неотложна задължително е да си срещата .... хаххахахаНеделя, е попринцип затова ... Итал среща .... хаххахаххахахДори и работата зарязваш .... Сериозно ти говоря!!!
Колега, всички лични ангажименти отпадат ... просто срещатата е неотложна задължително е да си срещата .... хаххахахаНеделя, е попринцип затова ... Итал среща .... хаххахаххахахДори и работата зарязваш .... Сериозно ти говоря!!!
тва го казва човека който идва през неделя на срещата щото е на работа и в неделя.....ма то 6000 лв така ли се вадят
Коментар