sasho_izgrev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Коментар
-
kostadinov.n написа:Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
BUH написа:kostadinov.n написа:Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Колега, всички лични ангажименти отпадат ... просто срещатата е неотложна задължително е да си срещата .... хаххахахаНеделя, е попринцип затова ... Итал среща .... хаххахаххахахДори и работата зарязваш .... Сериозно ти говоря!!!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар