Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sasho_izgrev написа:
    фчера бравото претарпя леко птп ако на някои му трябва десен фар да се обажда само стъклото му е строшено рефлектора и стоиките отзад са здрави
    ....Нали вече всичко е ОК бре?
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Коментар

kostadinov.n написа:
        Колеги, като стана въпрос за фарове....... имам идеята да правя home made angel eyes и понеже искам да поексперементирам по дълго с фаровете ми трябва някои стар СЧУПЕН (без-стъкло,уши за болтове....)!!! Та ако някой има фар за хвърляне може да ми го даде за да си поиграя малко! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
        мен ми се намира един такав,десен е
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Racer GT написа:
          sasho_izgrev написа:
          фчера бравото претарпя леко птп ако на някои му трябва десен фар да се обажда само стъклото му е строшено рефлектора и стоиките отзад са здрави
          Голямо Благодаря на колегата Racer GT за оказаното съдеиствие евала още 1-път

Коментар

незнам за вас ама аз осещам че маи ще има 1 в 1 с някои от нашите колеги
            kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Racer GT написа:
              sasho_izgrev написа:
              Щеше да се обаждаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_49

Got nos?

Коментар

BUH написа:
                kostadinov.n написа:
                мен ми се намира един такав,десен е
                Колега, ще съм ти много благодарен ако ми дадеш този фар! Аз всеки път се каня да дойда на събирането в неделя и все нещо ме спира (или съм на работа или някъкви лични ангажимент).Дали тази неделя ще ходи някой или всички ще са на Калояново и ако се събирате от 15:00 часа ли ще е???

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                  ох мани маниМодерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колега, всички лични ангажименти отпадат ... просто срещатата е неотложна задължително е да си срещата .... хаххахахаНеделя, е попринцип затова ... Итал среща .... хаххахаххахахДори и работата зарязваш .... Сериозно ти говоря!!!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                      Колега, всички лични ангажименти отпадат ... просто срещатата е неотложна задължително е да си срещата .... хаххахахаНеделя, е попринцип затова ... Итал среща .... хаххахаххахахДори и работата зарязваш .... Сериозно ти говоря!!!
                      тва го казва човека който идва през неделя на срещата щото е на работа и в неделя.....ма то 6000 лв така ли се вадят
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Еми да питаш ли ме дали ми е лесно .... ама все пак идвам .... .ииии абе луда работа

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Еми да питаш ли ме дали ми е лесно .... ама все пак идвам .... .ииии абе луда работа
                          Значи така,а?Взимаме по 6000лв.,а си търсим воланче.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            PB 5976 BC написа:
                            Значи така,а?Взимаме по 6000лв.,а си търсим воланче.
                            паралия е момчето щял новото браво с абартов пакет да си го купува
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                              Ц няма да може под нивото ми е да се занимавамМодерирано!Модераторски екип на fiat-bg.org
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

хихих ама вие обачи бая се дразните
                                kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Working...
                                X