Gold_Standart написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re:
PB3408CH написа:aa парички ааа 2-заплатки пак каито победи ще трябва да почерпи по едно луискинце или водчица че 2-заплати средно са 1200 лева :D :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re:
Racer GT написа:PB3408CH написа:aa парички ааа 2-заплатки пак каито победи ще трябва да почерпи по едно луискинце или водчица че 2-заплати средно са 1200 лева :D :DСтило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
Re:
hood написа:Racer GT написа:PB3408CH написа:aa парички ааа 2-заплатки пак каито победи ще трябва да почерпи по едно луискинце или водчица че 2-заплати средно са 1200 лева :D :D
Коментар
-
Abarth_sx написа:шшшшш кво става ве машини тука има вече коли само над 150 коня баси мамата аз нема да идвам вече.Мно ми е интересно тва браво 2.0 20В турбо каде е било до сега.Града е много малък но айде вече да го видиме.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Abarth_sx написа:шшшшш кво става ве машини тука има вече коли само над 150 коня баси мамата аз нема да идвам вече.Мно ми е интересно тва браво 2.0 20В турбо каде е било до сега.Града е много малък но айде вече да го видиме.
Коментар
-
Racer GT написа:Abarth_sx написа:шшшшш кво става ве машини тука има вече коли само над 150 коня баси мамата аз нема да идвам вече.Мно ми е интересно тва браво 2.0 20В турбо каде е било до сега.Града е много малък но айде вече да го видиме.
Коментар
-
Abarth_sx написа:Racer GT написа:Abarth_sx написа:шшшшш кво става ве машини тука има вече коли само над 150 коня баси мамата аз нема да идвам вече.Мно ми е интересно тва браво 2.0 20В турбо каде е било до сега.Града е много малък но айде вече да го видиме.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Re:
sasho_izgrev написа:hood написа:Racer GT написа:PB3408CH написа:aa парички ааа 2-заплатки пак каито победи ще трябва да почерпи по едно луискинце или водчица че 2-заплати средно са 1200 лева :D :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
по принцип не слушам много много чалга ама гледах този клип и ми хареса мислиа че и на вас ще ви хареса все пак е доста смислена песничката http://vbox7.com/play:b3a65dc8ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар