Убаво кЪфе стана да ге.... Аиде че и аз чекаме да видим красавицата....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Здравейте наскоро си купих Фиат Браво и чух че тук се сабирате да обсаждате най-различни теми, ходите насбирки и т.н. Въпросса ми е ще може ли и мен да ме включите към вас?
Здравейте наскоро си купих Фиат Браво и чух че тук се сабирате да обсаждате най-различни теми, ходите насбирки и т.н. Въпросса ми е ще може ли и мен да ме включите към вас?
разбира се че може неделя 18:00 се събираме на гърба на стадион 9-ти септември заповядаи
Мерси за Поканата!А там какво ще правим гонки ще има ли (Драг, Дрифт)???
Ще чоплим семки....
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Ще чоплим семки....
Хахаха добро занимание, а защо не правим някви сьстезания например?
Защото там където се събираме условията не позволяват да се правят мероприятия от този род-ако имаш впредвид драг,дрифт...Иначе за лаф мохабет е идеално.... Колеги срещата в неделя ще е от 3 часа нали?
Ще чоплим семки....
Хахаха добро занимание, а защо не правим някви сьстезания например?
Защото там където се събираме условията не позволяват да се правят мероприятия от този род-ако имаш впредвид драг,дрифт...Иначе за лаф мохабет е идеално.... Колеги срещата в неделя ще е от 3 часа нали?
как бе тази неделиа не е ли от 18:00 да не стане така 4е да пропусна
Коментар