и стана супер мазало....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re:
PB3408CH написа:ми JTD напиши ти тогава нещо интересно като ние пишем само за кое кафе ще ходим понеже като влезнеш в фиат форума кликваш на срещи и мероприятия и там кликваш чат за срещите в пловдив и та ние затова пишем на кое кафе ще сме понеже е свързано с темата на саита а на теб като не ти изнася какво си пишем не четиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
ми като ти гледам статуса мисля че си почерпил някои от другите модератори една чаша студена вода с лимон и си ги помолил да те направат модератор понеже като гледам колко коментара си написал мисля че има много други хора които повече от теб заслужават този статусkara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
Re:
PB3408CH написа:ми като ти гледам статуса мисля че си почерпил някои от другите модератори една чаша студена вода с лимон и си ги помолил да те направат модератор понеже като гледам колко коментара си написал мисля че има много други хора които повече от теб заслужават този статусFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Airfan одеве те поздравих на кръстовитето на Мария Луиза и Източен,свирнах с клаксон ама май ти не ме видя...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Airfan написа:Racer GT написа:Airfan одеве те поздравих на кръстовитето на Мария Луиза и Източен,свирнах с клаксон ама май ти не ме видя...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Airfan написа:Racer GT написа:Airfan одеве те поздравих на кръстовитето на Мария Луиза и Източен,свирнах с клаксон ама май ти не ме видя...
Коментар
-
Airfan написа:Racer GT написа:Airfan написа:Racer GT написа:Airfan одеве те поздравих на кръстовитето на Мария Луиза и Източен,свирнах с клаксон ама май ти не ме видя...
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар