Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и стана супер мазало....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Незнам кой кво, ама малко се пооляхте от известно време, мен ако питате.

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
        ми JTD напиши ти тогава нещо интересно като ние пишем само за кое кафе ще ходим понеже като влезнеш в фиат форума кликваш на срещи и мероприятия и там кликваш чат за срещите в пловдив и та ние затова пишем на кое кафе ще сме понеже е свързано с темата на саита а на теб като не ти изнася какво си пишем не чети
        Ами примерно можете да пишете как е минала срещата в неделя на стадиона,а не от 15стр да чета всички постове"абе тая вечер на кое кафе ша одим и т.н"Краси,я ми виж статуса,според теб кое не ми изнася,и кой ти каза,че няма да чета този раздел!???
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

ми като ти гледам статуса мисля че си почерпил някои от другите модератори една чаша студена вода с лимон и си ги помолил да те направат модератор понеже като гледам колко коментара си написал мисля че има много други хора които повече от теб заслужават този статус
          kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

апак и ти много много и не идваш на итал збирката дори маи си идвал само няколко пати

Коментар

дур ба!!! стига пак сте се хапали ,хем тука не е скаип,хем тука пак се разпраате колега ЖТД моля да изтриете последните постове и да продалжите спора си в скупето подрави на сички и лека нощ
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                ми като ти гледам статуса мисля че си почерпил някои от другите модератори една чаша студена вода с лимон и си ги помолил да те направат модератор понеже като гледам колко коментара си написал мисля че има много други хора които повече от теб заслужават този статус
                замълчи си по добре пич
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

що бе тянка какво ще ме блокира ли ми като иска да ме блокира аз не малча много се дразна на не....ци които се мислят за голяма работа като познават някои друг и с вразки са му далу нещо такива така ги обичам че нямам думи

Коментар

Airfan одеве те поздравих на кръстовитето на Мария Луиза и Източен,свирнах с клаксон ама май ти не ме видя...
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      Airfan одеве те поздравих на кръстовитето на Мария Луиза и Източен,свирнах с клаксон ама май ти не ме видя...
                      Мда, чух клаксона, но не разбрах от къде идва и не съм те видял! За това не съм ти върнал поздрава. Къде се беше спотаил?

Коментар

Airfan написа:
                        Racer GT написа:
                        Мда, чух клаксона, но не разбрах от къде идва и не съм те видял! За това не съм ти върнал поздрава. Къде се беше спотаил?
                        Малко преди завия надясно по Източен посока Билла видях как топлите лъчи на октомврийското слънце нежно галеха боята на червената марейка.... Иначе видях че се беше загледал някъде в нещо си... :D и съответно не ме видя....

Коментар

Racer GT написа:
                          Airfan написа:
                          Racer GT написа:
                          Малко преди завия надясно по Източен посока Билла видях как топлите лъчи на октомврийското слънце нежно галеха боята на червената марейка.... Иначе видях че се беше загледал някъде в нещо си... :D и съответно не ме видя....
                          Ъъъ, гледах си пътя май.

Коментар

Airfan написа:
                            Racer GT написа:
                            Airfan написа:
                            Racer GT написа:
                            Ъъъ, гледах си пътя май.
                            Колега ,кога ще замерим марийката с 2.4 тд марийка?

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                              Колега ,кога ще замерим марийката с 2.4 тд марийка?
                              Бая съм кът с времето нещо напоследък, дяволите да го вземат. Незнам какво да ти кажа наистина. Не се крия - и да падна и да бия ми е все тая.

Коментар

Racer GT ще пишеш ли в скаип тая година

Коментар

Working...
                                X