Tqnkata написа:sexa86 написа:здравеите колеги искам да ви попитам за един проблем зна4и жартиах си колата на пета след което запо4на да ми затиага хидравликата нещо като отворих капака си4ко бе6е олиато с хидравли4на те4ност и сега продалйава да ми прави този проблем затиага и като задарйа волана издава ниакав странен звук но като и дам газ волана се отпуска ниакои може ли да ми каже от какво може да се полу4ава това мерси предварителноКолега Честито! Хидравлична Рейка!въххххх ужас 4увал сам 4е е скапи4ка така ли е Sad Sad SadКолега може да са сао втулките на рейката и може да минеш само с около 150 лв +монтаж и демонтаж.А има доста сноден майстор не бързай да купуваш все пак!!!
ахам е то е иасно 4е 6те отида при маистора да ми каже но дано да не е не6то сериозно
А пък аз да си поитам все пак .Тъй като карам brava къде и кога се събират останалите?
по принцип се сабират пред входа на стадиона до гребната база от кам линиите всиака неделя но аз от доста жреме не сам ходил и не сам сигорен за 4ас но знам 4е е от 18:00 ина4е тази недеилиа дано да сам свободен за да доида и аз :D
аз предлагам с обръщането на часа да врътнем и часа на срещата.
страхотна идея и аз съм ЗА
Достатъчно е с един час напред.
аз викам и кафенце след срещата да стане традиция
един път и ти кажеш нещо убаво кат ората....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар