Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Racer GT написа:
    Tqnkata написа:
    Чичо Иван-Интимния Партнъор познавате ли го?
    Относно поста на колегата който съм цитирал.....нямам думи просто....наш Иван където и да иде все му предлагат интимни срещи..... А-У Евала колеги неска наистина стана добра срещичка...и кафенце пихме и лафче.Абе супер!!!Бравоооооо!!!
    новия ник на колегата иван 1nT1mN1q_s_brav0

Коментар

хахаха :D Тянка на кафето обсъдихме още интересни идеи (за боксерките) , но ме е срам да ги кажа :D ако има някой от присъстващите и не го е срам да казва :D
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
        хахаха :D Тянка на кафето обсъдихме още интересни идеи (за боксерките) , но ме е срам да ги кажа :D ако има някой от присъстващите и не го е срам да казва :D
        Сашо ника кърти бате от секаде.... Ами ние сме малко по-големи от тебе къде 1.6,1.8,1.9,2.0....ти си по-скромен с 1.1.....
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
          staik написа:
          Сашо ника кърти бате от секаде.... Ами ние сме малко по-големи от тебе къде 1.6,1.8,1.9,2.0....ти си по-скромен с 1.1.....
          незабравяй че мисля тунинг версия на моето пунто с 3-4 абарт стикера :D без подценяване ако обичате колега racer_gt че другия път биричка ще ви се пие :D
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Tqnkata написа:
            Не тормози човека :P :P :P

Коментар

staik написа:
              Racer GT написа:
              staik написа:
              незабравяй че мисля тунинг версия на моето пунто с 3-4 абарт стикера :D без подценяване ако обичате колега racer_gt че другия път биричка ще ви се пие :D
              И за секунда не съм си и помислял да Ви подценя колега Staiks :D:D:D То с тая ракета дет я имаш....
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

meril написа:
                Tqnkata написа:
                олеееееее не не няма да го тормозя.....ще го спукам направо
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                  meril написа:
                  Tqnkata написа:
                  Еееееееее човек да не се пошегува

Коментар

Tqnkata написа:
                    meril написа:
                    Tqnkata написа:
                    да го е*а пак на ралта пък снощи стана убаф мухабет

Коментар

Аз съм силно доволен от вчерашната срещичка и продължението в "тъмната страна" се получи мн добре
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                        Аз съм силно доволен от вчерашната срещичка и продължението в "тъмната страна" се получи мн добре
                        хората ще си помислят разни работи с тая `тъмна страна` сички радостни от фчеращната среща подозрително е

Коментар

sasho_izgrev написа:
                          BUH написа:
                          хората ще си помислят разни работи с тая `тъмна страна` сички радостни от фчеращната среща подозрително е
                          бе да мислят квот си искат дремеме ми на фиатчето :D :D :D
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

колеги и аз сам доволен от вчерашната збирчица и посли шофирането в града беше мноо яко ама некаде ще се изчистиим :D :D :D
                            kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

tqnka - Чичо Иван-Интимния Партнъор - кои не го знаи бе тои е наи-големия абартов фен
                              kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

BUH написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                BUH написа:
                                бе да мислят квот си искат дремеме ми на фиатчето :D :D :D
                                праФ си колега BUH дреме ми на наФтувЪта печкЪубачи мноу пуши кюнеца кът настъпвам ве

Коментар

Working...
                                X