Те са внос от някъде ша не са нашЕнски Незнам кво да обърна, под тепетата се събират алфи тва никога не е било, аЙде дано им хареса и да им се събуди Ентусиазма за срещи. Ама Интеграле е за бои ни на ланча, ни на фиат срещите идва вече, ама вчера е бил там по сведения на НАСА
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
айде колеги идва първата неделя време е за среща според мен е хубаво да е от 19,30 часа да се съберем заедно с алфисти и ланчии всички на куп да сме повече хора
да ще има среща от 19,00 часа на полигона ще е а пък за другиа път ще се мисли ново място
Хора защо толкова късно е срещата днес? Времето е хладно няма ли начин да е по раничко за да успея и аз да дойда.Идва ми се ама да се чудя къде да обикалям до 19:00 а и след това ще закъснея с прибирането! Тя вашата е лесна на 10мин. от вкъщи, или казвате: това си е среща за Пловдив оправяй се ако ти се идва идвай ако не не страдай!
Гледам някой е без задно стъкло!А val_mcrae все пак е дошъл
Да бях там даже се опитах да привлеча още един фен на Италианските автомобили ама беше много бавен и не ми се чакаше по кръстовищата за да го заведа на срещата.
Коментар