да добре разбрах сичко е подяволите.чао до неделя 6.00.javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’) javascript:emoticon(’’)javascript:emoticon(’’)
Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате
Колеги предлагам да направим нови тениски за зимния сезон с дълъг ръкав.Не съм мислил за дизайн за това ви оставям идеята на вас нека всеки,който желае да се сдобия с тениска да изяви идея и така накрая ще направим нещо,което да се хареса на всички.Айде казвайте желаещи и кво искате
Аз съм навитак бре.... Епа само тениски ли..нали бяхме говорили за белъо нещо.....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Аз съм навитак бре.... Епа само тениски ли..нали бяхме говорили за белъо нещо.....
прашки дамски и мъжки модел с надпис фиат браво клуб и логото...
прашки дамски и мъжки модел с надпис фиат браво клуб и логото...
То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
То хубаво дамските ама аз си падам класик такия прашки нема да ги бъде... :D нещо с крачоли немоим ли да напраиме...
Направо на наполеонки викам да се мятаме... Бройте ме и мен! Само се чудя защо е пак това делене - браво,брава,пунто-мунто... Не сме ли всички от ФФБ????ПП.Извинявайте,че ви пиша в темата.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар