... И както са казали хората "скомноста краси човека " а ГТ-то си върви ли върви :D :D :D :D :D
GT-то е друго нещо...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Колеги,задавам конкретен въпрос ако някой знае да пише ако може ще съм мн благодарен.Карета с полуоски от БРАВО1.6 стават ли за 1.8.Кутиите доколкото знам са различни ама за тях не знам.Благодаря предварително. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Колеги,задавам конкретен въпрос ако някой знае да пише ако може ще съм мн благодарен.Карета с полуоски от БРАВО1.6 стават ли за 1.8.Кутиите доколкото знам са различни ама за тях не знам.Благодаря предварително. :D
абе това ХГТ като много варви да направим една гонка ама от хижа зравец през марково и които стигне пръв чешмичката след марково печели но карането ще е само на слизане
абе това ХГТ като много варви да направим една гонка ама от хижа зравец през марково и които стигне пръв чешмичката след марково печели но карането ще е само на слизане
Ще се получи интерестна гонка ... ще ми е интерестно много .... ще има напрежение и много мирис на феродо .....
Печели който се върне невредим...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар