Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали е ясна организацията на пловдивската група за пътуването към Междени??? Случайно да сте отделили време да го обсъдите на срещата? Точен час за сборен пункт; водеща кола с шофьор снабден примерно с ГПС или къдърен "навигатор"; междинни спирки за почивка и събиране на "пилците",изостаналите и тн.
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Айде айде в събота ви чакаме в 07:30 на бензиностанция ОК в Стара Загора да отлепяме към Междени в колона по двама.За целта сме отбили движението от тук до там.Споко шегувам се бе ама часът и мястото за сега са това.Дано да се събереме да е по-яко от очакваното. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Jimy написа:
        Дали е ясна организацията на пловдивската група за пътуването към Междени??? Случайно да сте отделили време да го обсъдите на срещата? Точен час за сборен пункт; водеща кола с шофьор снабден примерно с ГПС или къдърен "навигатор"; междинни спирки за почивка и събиране на "пилците",изостаналите и тн.
        Обсъдихме го. В 6.30 на бензиностанция Векта.Кафе и се тръгва

Коментар

Днес понаминах да видя.Нещо много позастарява автопарка.Има една синя Алфа ГТВ да не е купена от Стара Загора? :D
          Bravo 2.0 20V
          Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

meril написа:
            каде се намира тая бензиностанция????за да се пресъединя към вас
            Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Петко написа:
              meril написа:
              Лично аз незнам,някой от другите ще Ви обясни.Няма да пътувам с моята кола и затова не попитах.

Коментар

meril написа:
                Петко написа:
                meril написа:
                Лично аз незнам,някой от другите ще Ви обясни.Няма да пътувам с моята кола и затова не попитах.
                Пускаш моста на Ален Мак минаваш сфетофара продължаваш надолу бензиностанцията ти са пада отдясно няма как да е пропуснеш

Коментар

относно прохода шипка. затворен е само за товарни автомобили така че нямаме проблеми с преминаването от там , но ще трябва да заобикаляме м/у 7-9 км защото пътя за карлово е в ремонт и се заобиля през калояново , дуванлий , черничево, хисар. това е инфото от мен ако разбера нещо ще ви подсказвам п.с. аи че тряя бачкам Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Коментар

ок колега
                    Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

sasho_izgrev написа:
                      относно прохода шипка. затворен е само за товарни автомобили така че нямаме проблеми с преминаването от там , но ще трябва да заобикаляме м/у 7-9 км защото пътя за карлово е в ремонт и се заобиля през калояново , дуванлий , черничево, хисар. това е инфото от мен ако разбера нещо ще ви подсказвам п.с. аи че тряя бачкам Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                      пътя за карлово е отворен и несе обикаля
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                        sasho_izgrev написа:
                        пътя за карлово е отворен и несе обикаля
                        Преди беше затворен, но пак се минаваше - изпънат е като струна и само на едно място имаше 25 м чакъл и туй то. За Шипка - квото стане, като е затворен ще минем през Бузлуджа. И бензиностанцията е метанстанция всъщност.

Коментар

и Шипка е отворена,южната страна била направена напално
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Мен не ме бройте.На бачкане съм!

Коментар

На ’’Шипка’’ е в ремонт само южния склон, но леки коли минават. Другия вариант е през ’’Хаинбоаз’’- пътя е идеален, даже е за предпочитане пред’’ Шипка’’. Но изборът е Ваш.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Мен не ме бройте.На бачкане съм!
                                аз също колежке meril снимки нещо щехте да качвате?
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X