Abarth_sx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
staik написа:Airfan написа:Abarth_sx написа:даааа задалжителноооFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
staik написа:Дааа аз бях :D На няколко пъти даже :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
staik написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Да за съжаление :D Утре може да се видим , ако сте на линияFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Meril
Re:
PB3408CH написа:дам там ще сме точно в 6.00 да се запознаем и с новата ни колежка и момчета дражте се прилично все пак идва жена в отбора ( базикам се ) :D :D
Коментар
-
Meril
-
staik написа:Фъстъците са от нас...споко :D Ако докараш 1 каса биричка , мисля че няма да имат колегите нищо против :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Racer GT написа:staik написа:Фъстъците са от нас...споко :D Ако докараш 1 каса биричка , мисля че няма да имат колегите нищо против :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
staik написа:Racer GT написа:staik написа:Фъстъците са от нас...споко :D Ако докараш 1 каса биричка , мисля че няма да имат колегите нищо против :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар