https://www.vbox7.com/play:2d45650a поздрав за колегата Racer GT
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
така дори можи да върви повече като има по голямо налягане на бензина :D
няма да върви има си регулатор който си пуска точно 3 бара без значение колко повече бара е помпата ако ще и на 202 дена не писах и тука сте го обърнали на хан....я се Въоабразявайте малко кво говорите....тва да не е темата "чат за срещите в Пловдив" ?
meril ще се радваме да се запознаем с новия член на ФИАТ аве Tqnkata от каде си го чул това че няма разлика колко бара дава налягане помпата понеже аз работа в оторизиран сервиз и давам гаранция на сменена част и мисля че малко поразбирам и та ако помпата е по силна или ще спука маркучите на бензинопровода или нещо друго ще изпляска
meril ще се радваме да се запознаем с новия член на ФИАТ аве Tqnkata от каде си го чул това че няма разлика колко бара дава налягане помпата понеже аз работа в оторизиран сервиз и давам гаранция на сменена част и мисля че малко поразбирам и та ако помпата е по силна или ще спука маркучите на бензинопровода или нещо друго ще изпляска
Той е главен механик оставете го на мира хахаха!!!
Кой кой...??? Че то тук всички сме такива бе....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар