Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
velevvalentin написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Колеги,я ми кажете от къде мога да си намеря абартова броня предна за бравото,че съм много зарибен?
Got nos?
Коментар
-
velevvalentin написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Колеги,я ми кажете от къде мога да си намеря абартова броня предна за бравото,че съм много зарибен?Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Airfan написа:Ето малко по-арт снимки от вчерашната среща:Източник - Алфа форум.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Много яки тея снимки бе ... евала ....Айде другия път повече ....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
И снимките от алфа форума стават ... даже и мойто браво се кипри там Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ! п.п. поздрав за фотографа им ... само как професионално е заличил джазгите по вратата и задния калник,малиииий, чак ми се преиска да я пребоядисам !А и още нещо: не беше мадамата, защото когато задминавах ХГТ-то с някъде около 200-220 км/ч Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ... се обърнах да видя кой шофира и разпознах мъжки силует!!! Освен това, когато ускоряваше не успях да доловя уникалният звук на петака!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
velevvalentin написа:предизвиквам НАЙ-БАРЗОТО 1.6 ако му стиска разбира сеАЙДЕ ТИШООООООООООООFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар