Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
velevvalentin написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Колеги,я ми кажете от къде мога да си намеря абартова броня предна за бравото,че съм много зарибен?пред колегитети ти си яка тупалка дай да правим вземане даване
Got nos?
Коментар
-
velevvalentin написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Колеги,я ми кажете от къде мога да си намеря абартова броня предна за бравото,че съм много зарибен?пред колегитети ти си яка тупалка дай да правим вземане даване
Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
Airfan написа:Ето малко по-арт снимки от вчерашната среща:Източник - Алфа форум.Honda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Много яки тея снимки бе ... евала ....Айде другия път повече ....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
И снимките от алфа форума стават ... даже и мойто браво се кипри там Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ! п.п. поздрав за фотографа им ... само как професионално е заличил джазгите по вратата и задния калник,малиииий, чак ми се преиска да я пребоядисам !А и още нещо: не беше мадамата, защото когато задминавах ХГТ-то с някъде около 200-220 км/ч Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ... се обърнах да видя кой шофира и разпознах мъжки силует!!! Освен това, когато ускоряваше не успях да доловя уникалният звук на петака!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
velevvalentin написа:предизвиквам НАЙ-БАРЗОТО1.6 ако му стиска разбира сеАЙДЕ ТИШОООООООООООО
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар