Лелеллеле, много голяма тая риба бе .... лелеллеел.Ние преди няколко дена бяхме на пясъка ... уж за риба ... ама след изпиването на доволно количество водка ... и купон до зори ... неможахме да слезнем до язовира ... хахаххаха
Видях снимките екстра сте си изкарали
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Момчета,някой знае ли на Браво 1.6 16 като се вади двигател дали трябва да се измества скоростната кутия да излезе или мястото е изчислено да се извади за отгоре става въпрос.Ремъчните шайби и капака им ми опират в десния рог и за 5-6 см.трябва да откачам полуоски и да местя скоростна кутия.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
абе и аз имам едно въпросче къде се намира резервоара за задната чистачка на бравото че няя течност д**ба
където е и за предната, в един и същи съд са под предния капак. Друго е вече ако маркуча за задната чистачка ти се е откачил на задната врата- има написани теми как се поправя но в момента не я намирам...
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
абе и аз имам едно въпросче къде се намира резервоара за задната чистачка на бравото че няя течност д**ба
където е и за предната, в един и същи съд са под предния капак. Друго е вече ако маркуча за задната чистачка ти се е откачил на задната врата- има написани теми как се поправя но в момента не я намирам...
добре де ако се откачил ще намокри всичко а,пак такава работа не са забелязал и аз не намирам никакви теми отното тая задна чистачка
добре де ако се откачил ще намокри всичко а,пак такава работа не са забелязал и аз не намирам никакви теми отното тая задна чистачка
Момчета,някой знае ли на Браво 1.6 16 като се вади двигател дали трябва да се измества скоростната кутия да излезе или мястото е изчислено да се извади за отгоре става въпрос.Ремъчните шайби и капака им ми опират в десния рог и за 5-6 см.трябва да откачам полуоски и да местя скоростна кутия.
всичко трябва да излиза нормално по принцип в заводите ги сглобяват и ги пъхат,което ме навежда на мисълта,че трябва и да излиза по същия начин...логика....не знам все пак се консултирай и с други хора
кво става колеги абе някои не тарси ли части за браво бе много танкана ги давам че само място ми заемат в мазата
Два бели мигача за 10 кинта....... Можеше го одрагнеш ония тои има кинта...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Проблема идва от едно клапанче,което разделя маркучето от казанчето се разделя на 2 (за отпред и отзад).Браво на колегата с рибоците.
Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар