Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

много яки клипчета добре се е получило но ми дай пълномощно на скайпа да ти пратя снимките да ги качишДА ВИДИТЕ КАК СЕ СНИМА ПРОФИСИОНАЛНО С ТЕЛЕФОН

Коментар

velevvalentin написа:
      много яки клипчета добре се е получило но ми дай пълномощно на скайпа да ти пратя снимките да ги качишДА ВИДИТЕ КАК СЕ СНИМА ПРОФИСИОНАЛНО С ТЕЛЕФОН
      Искам и аз да дойда на тази среща, че вече кошмари почнах да сънувам
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Извинявам се на колегите за снощи ама бях заспал...
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

колеги аиде браво за 1000 лв
          fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
          ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

velevvalentin написа:
            Дадох ти.

Коментар

Еййййййййй кое е това първото Браво бреее мно яка цигания клиповете са бомба.Мерсим на колегата Аерфен.

Коментар

Колеги ако ми позволите да се похваля хаха. В крайното класиране в клас ДО 1.6 без принодително пълнене съм 4 от 15 коли мисля че се представих добре с моята колица която 100% стокова.Още веднъж искъм да изкажа благодарности на всичко който ми помогнаха това нещо да се случи и за помоща която ми оказахте след състезанието относно моя проблем. БЛАГОДАРЯ още един път доказахме че сме много сериозна фирма.

Коментар

Metallica Rlz !!!

Коментар

Abarth_sx написа:
                    Колеги ако ми позволите да се похваля хаха. В крайното класиране в клас ДО 1.6 без принодително пълнене съм 4 от 15 коли мисля че се представих добре с моята колица която 100% стокова.Още веднъж искъм да изкажа благодарности на всичко който ми помогнаха това нещо да се случи и за помоща която ми оказахте след състезанието относно моя проблем. БЛАГОДАРЯ още един път доказахме че сме много сериозна фирма.
                    Наи-сериозната бих казал аз.... Моля моля пак заповядай лУУд...
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      Abarth_sx написа:
                      Наи-сериозната бих казал аз.... Моля моля пак заповядай лУУд...
                      кво стааа ве , кво стааааа ве!!!???
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Тянка ... кво правиш бе .... аре да ходим да пием кафе ... че няма ко да прааа ....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Тянка ... кво правиш бе .... аре да ходим да пием кафе ... че няма ко да прааа ....
                          аз съм си бил легнал вече по тва време брато следващия път с 1-2 часа по рано пиши няма проблеми
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

ето мееееееееееееееееее намерих буквите на лаптопа МАШИНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

А В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА КОИ Е НАИ-ГОЛЕМИЯ ПЕ*АЛПИЧА С НАИ-БАРЗОТО 1,6П.С. ЩЕ СЕ ВИДИМ В СУВЕНИР

Коментар

velevvalentin написа:
                                ето мееееееееееееееееее намерих буквите на лаптопа МАШИНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
                                Бахта в лудия и тебе.... най-после намери форума и чата за срщите в пловдив....
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X