много яки клипчета добре се е получило но ми дай пълномощно на скайпа да ти пратя снимките да ги качишДА ВИДИТЕ КАК СЕ СНИМА ПРОФИСИОНАЛНО С ТЕЛЕФОН
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги ако ми позволите да се похваля хаха. В крайното класиране в клас ДО 1.6 без принодително пълнене съм 4 от 15 коли мисля че се представих добре с моята колица която 100% стокова.Още веднъж искъм да изкажа благодарности на всичко който ми помогнаха това нещо да се случи и за помоща която ми оказахте след състезанието относно моя проблем. БЛАГОДАРЯ още един път доказахме че сме много сериозна фирма.
Коментар
-
Abarth_sx написа:Колеги ако ми позволите да се похваля хаха. В крайното класиране в клас ДО 1.6 без принодително пълнене съм 4 от 15 коли мисля че се представих добре с моята колица която 100% стокова.Още веднъж искъм да изкажа благодарности на всичко който ми помогнаха това нещо да се случи и за помоща която ми оказахте след състезанието относно моя проблем. БЛАГОДАРЯ още един път доказахме че сме много сериозна фирма.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Abarth_sx написа:Колеги ако ми позволите да се похваля хаха. В крайното класиране в клас ДО 1.6 без принодително пълнене съм 4 от 15 коли мисля че се представих добре с моята колица която 100% стокова.Още веднъж искъм да изкажа благодарности на всичко който ми помогнаха това нещо да се случи и за помоща която ми оказахте след състезанието относно моя проблем. БЛАГОДАРЯ още един път доказахме че сме много сериозна фирма.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
velevvalentin написа:ето мееееееееееееееееее намерих буквите на лаптопа МАШИНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар