Ебати лудницата беше днес на Калояново, а бат ви mufa_bg дрифтира като пасажер няколко обиколки!
Да не беше с 2 момичета и едно момче на Калояново? Защото видях една много лачена Мареа точно след състезанието когато всички тръгвахме, а Мареата приличаше на тази от твоя аватар де :D
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Ебати лудницата беше днес на Калояново, а бат ви mufa_bg дрифтира като пасажер няколко обиколки!
Да не беше с 2 момичета и едно момче на Калояново? Защото видях една много лачена Мареа точно след състезанието когато всички тръгвахме, а Мареата приличаше на тази от твоя аватар де :D
До колкото знам друга Мареа в този цвят с пловдивска регистрация няма... иначе аз бях, да.
До колкото знам друга Мареа в този цвят с пловдивска регистрация няма... иначе аз бях, да.
с 2 момичета.... Да Да..... Иначе евала на колегите Airfan i PB5976BC убав мохабет си напраихме....само дет немаше нещо за пийване ама.... ...то в тая криза....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Шшш ало, ще ме разведете... А иначе печките не вървят хич Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
ей тихо тихо..... Да бе не върват ли.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар