Колега Съби ..... вчера нещо се си вдигаше телефона .... защо ли ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PB 5976 BC написа:Oфффф мамооооо ,Вече с мен само с предварително запитване дали може да се проведе разговор с мен .... защото тея червени апарати ... много вдигат конете пък и сега като сложа и предната броня олеееее само да не се срещаме по пътя, че ще ми се молите да пусна газта ....
А относно що не съм си дигал телефона снощи,ами....малко бях зает....
нали и аз съм хора!!!!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:Abarth_sx написа:А ве зает прави се на луд той не вдига на хора като нас т.е. простолюдието.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Tqnkata написа:Abarth_sx написа:А ве зает прави се на луд той не вдига на хора като нас т.е. простолюдието.Мерси на колегата Иван че ми донесе крика на крака,малко късничко оти ме вдигна от чергите ама ко да се праи....Ако беше некой друг че да го присърбява задника цела вечер,ама колега и не върви...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги днес ми се наложи да превозвам много голямо LCD с бравока и открих че предела е 46" или колко беше там 117см, но по високите трудно ще каратмежду другото какво си купил похвали се,че и аз ся съм хвърлил око на едно Сони ама по малко 32 инча
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар