Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re:

[quote="darkcat2005"]Взимам си бележка.... Без приятелката на срещите...Колеги я се стегнете...кво му се вързвате сички на акъла тоя бе????Тои имаше и друго предложение...ако сме водили "индивиди от женски пол" тряло той (началника) да ги одобрявал.... Разбирач бил голем....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re:

[quote="Racer GT"]
      darkcat2005 написа:
      Взимам си бележка.... Без приятелката на срещите...Колеги я се стегнете...кво му се вързвате сички на акъла тоя бе????Тои имаше и друго предложение...ако сме водили "индивиди от женски пол" тряло той (началника) да ги одобрявал.... Разбирач бил голем....
      А забрана за деца ще има ли или само майките ще игнорираме? На мен приятелката си ми е и компания за пътя, се пак в 2те посоки са си 40км а и кафе, бар след срещата си праим. Тва си е полезното с приятното.
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Re:

[quote="Racer GT"]
        darkcat2005 написа:
        Взимам си бележка.... Без приятелката на срещите...Колеги я се стегнете...кво му се вързвате сички на акъла тоя бе????Тои имаше и друго предложение...ако сме водили "индивиди от женски пол" тряло той (началника) да ги одобрявал.... Разбирач бил голем....
        ееееееекекекекеке!!
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Re:

[quote="Tqnkata"]
          Racer GT написа:
          darkcat2005 написа:
          ееееееекекекекеке!!
          аз пък съм вълк единак :D :D :D относно BUH няма да давам повече предложения относно смяна на мястото за срещи.Прав си си така че ....

Коментар

Колеги някой не продава ли ксенонче на поносима цена ... Специално за Иван: миналия ден след мебелна къща настъпа ли бравока като бях зад теб? Моя се разпя след 4000 оборота и доста му тежахме 4-римата вътре :D
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Не колега не го настъпах както трябва, бях 4-та с около 2000 оборота и само натиснах педала на гъзта ... не съм я напъвал!

Коментар

Нема да се шегувате с Ванката той е рейсър има спортен филтър хахаха.

Коментар

Abarth_sx написа:
                  Да....и абарт прагове....а май че и броня....
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                    Abarth_sx написа:
                    Нема кабели за свещите обаче

Коментар

Airfan написа:
                      Racer GT написа:
                      Abarth_sx написа:
                      хахахах тоя всичките подред ни е проверявал.Ванчо-Барабанчооооо!!!!!
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        Airfan написа:
                        Racer GT написа:
                        Abarth_sx написа:
                        хахахах тоя всичките подред ни е проверявал.Ванчо-Барабанчооооо!!!!!
                        По-скоро бях до него като се скъса пущината А аз кабели нямам по обясними причини...

Коментар

Абе ей .... знаетели че като сложих спортния филтър се вдигна мощоста с 10 коня ..... а?Затова, че тези който с 1.8-ците да не се дъхат много, че да не им сипна .... да аПнат .... хаххаххахаххахахххаА пък и да не говорим колко коня двигат праговете и бронята все пак са Абарт .....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Абе ей .... знаетели че като сложих спортния филтър се вдигна мощоста с 10 коня ..... а?Затова, че тези който с 1.8-ците да не се дъхат много, че да не им сипна .... да аПнат .... хаххаххахаххахахххаА пък и да не говорим колко коня двигат праговете и бронята все пак са Абарт .....
                            голям си бе немоем се мерим с теб
                            Fiat Bravo club plovdiv

Коментар

Аре слагай 200 кинта и да те правя като си толкова отворен бе Ванка хахаха да те видим с летящото Браво.

Коментар

Петко написа:
                                PB 5976 BC написа:
                                голям си бе немоем се мерим с теб
                                Еи тоя немА ФАТАНЕ бре.... Особенно ако го гони некои.....

Коментар

Working...
                                X