Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

то проблема не е да се събираме там,а да не правим изпълнения там.Аз също съм от тия хора,който са против това просто днеска малко се поотпуснах
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Много добре се получава ... другия път ще сложим по-големи тави и по-голям ръб да не излиза гумата.

Коментар

Tqnkata написа:
        то проблема не е да се събираме там,а да не правим изпълнения там.Аз също съм от тия хора,който са против това просто днеска малко се поотпуснах
        Изпълнението си беше много премерено и безопасно... и мнооого красиво. Нечух някои да се оплака или възмоти, но мястото наистина си е тясничко
        with SGNote & HTC Wildfire 8G
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

PB 5976 BC написа:
          Много добре се получава ... другия път ще сложим по-големи тави и по-голям ръб да не излиза гумата.
          Най-добре става с тарелки от MC donalds , изпробвано е още от миналата година

Got nos?

Коментар

PB 5976 BC написа:
            Ванка майка ти нема ли некви тави дет не готви у тех бе,артък нещо...
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Така....сега.....по повод постъпката на нашия колега Racer GT а.к.а. Събито.....дето седя вчера цял ден в колата искам да кажа,че въвеждам забрана в сила да НЕ се водят приятелки,любовници и изобщо всякакъв вид индивиди от женски пол защото само развалят дисциплината в клуба!!!!!Пример -->> вижте го тоя нашия Убавец вчера как седя цял ден при оная кукличка там да си гукат не дойде един лаф да кажа а-у кво става мо става,че чак ние се събрахме около неговата кола и да си говорим....За да не стават такива работи водете само приятели....там където има жени има и интрига....П.П. Жена ми ми има паролата за форума и ся като влезе да прочете кви съм ги накъдрил ще ми накъдри космите на гъза...
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Къв е тоя аватар бе?

Коментар

Tqnkata написа:
                  Така....сега.....по повод постъпката на нашия колега Racer GT а.к.а. Събито.....дето седя вчера цял ден в колата искам да кажа,че въвеждам забрана в сила да НЕ се водят приятелки,любовници и изобщо всякакъв вид индивиди от женски пол защото само развалят дисциплината в клуба!!!!!Пример -->> вижте го тоя нашия Убавец вчера как седя цял ден при оная кукличка там да си гукат не дойде един лаф да кажа а-у кво става мо става,че чак ние се събрахме около неговата кола и да си говорим....За да не стават такива работи водете само приятели....там където има жени има и интрига....П.П. Жена ми ми има паролата за форума и ся като влезе да прочете кви съм ги накъдрил ще ми накъдри космите на гъза...
                  Аз ли съм развалял дисциплината бе алоооо? И кво толко само един път.... Шшшш и по тихо да нема семейни скандали... Ама кукличката си заслужаваше.... Моля да ме извините ама и аз съм хора бре...
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

пичове неискам да се караме ама нисте прави обръщам се специално към sasho_izgrev darkcat2005 PB 5976 BC Мястото за срещите е определено доста преди ние да имаме книжки и затова че хората правят проблеми заради изпалненията НИ си е тяхно право и е пална глупост да се мачим да сменяме мястото на срещите заради тея разправии Вчерашните изпалнения на Тянката нито бяха премерени и още по малко безопасни,верно готино се получи ама не тряя се правят тама или по не по това време когато има толкова движение,които му се ломи колата на това място да ходи но по тамно когато няма жива душа тама Конкретно към PB 5976 BC : Пич стига надахва да се правят глупости... Това е моето мнение които иска да се сарди които иска да ме подкрепя.
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Racer GT написа:
                      Tqnkata написа:
                      Аз ли съм развалял дисциплината бе алоооо? И кво толко само един път.... Шшшш и по тихо да нема семейни скандали... Ама кукличката си заслужаваше.... Моля да ме извините ама и аз съм хора бре...
                      Подкрепям с трите ръце

Коментар

BUH написа:
                        пичове неискам да се караме ама нисте прави обръщам се специално към sasho_izgrev darkcat2005 PB 5976 BC Мястото за срещите е определено доста преди ние да имаме книжки и затова че хората правят проблеми заради изпалненията НИ си е тяхно право и е пална глупост да се мачим да сменяме мястото на срещите заради тея разправии Вчерашните изпалнения на Тянката нито бяха премерени и още по малко безопасни,верно готино се получи ама не тряя се правят тама или по не по това време когато има толкова движение,които му се ломи колата на това място да ходи но по тамно когато няма жива душа тама Конкретно към PB 5976 BC : Пич стига надахва да се правят глупости... Това е моето мнение които иска да се сарди които иска да ме подкрепя.
                        Абе БУХ ... стига си го приемал толкова навътре ... голяма работа ... признайси, че и на теб ти хареса ...

Коментар

колеги вижте какво ми трябва! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45675
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Взимам си бележка.... Без приятелката на срещите, но немога да не си пълня душичката от изпълнения като това на Тянката. Нямаше кола или човек в радиус от 20 м от гущера докато се вартеше бясно (като изключим колегите от форума играещи роля на подръжка и помощ).
                            with SGNote & HTC Wildfire 8G
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

petio4528 брат ако искаш добар сервиз за основен ремонт аз работа в сервиз главен механик сам там и ще напраим една добра ценичка дет никаде другаде няма да ти я направат все пак и аз карам италианка ама на масло апак и сме колеги та ако решиш само кажи и ще ти го направа 150000 км гаранция по мотора
                              kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

абе хорица вие викате да не се прават изпалнения ама сега като направа пак маслената тамница (фиат браво ) ще ви покажа пак как се сучи задница без теникиики :P :P :P и ще раздигам пушеци от маслоооо =хихихихих а относно сабито тои е паленннн ... щракал хихихи
                                kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Working...
                                X