Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

misira80 написа:
    колеги помагаи те .издирвам един човек знам че живее в тракия 62 блок казва се венцислав загоров кара червена астра комби .запали ме с една скромна сума от 1100лв и сега не мога да го открия няма го в тях .моля ниакои ако го познава или знае нещо да ми каже ето и един тел 0893245639 благодаря предвари телно но тоя ще става храна за рибки ако го открия.занимава се с дограма фирмата се казва заго87 внимаваи те да не се опари и някои друг
    тва да не е поредния измамник с дограма?sasho_izgrev от 9-ката са!
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

да поредния измамник .които от тук на сетне ще се чуди дали да праи така .вече имам имформация
      fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
      ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
        да поредния измамник .които от тук на сетне ще се чуди дали да праи така .вече имам имформация
        ами действай го тва са си стабилно кинти
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

една снимка от сряда вечер комплекс "9-ти километър"
          Прикачени файлове
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

хахахаха луди.

Коментар

А не бе ... малко само ни пере главата от време на време ама то е от топлото ....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                А не бе ... малко само ни пере главата от време на време ама то е от топлото ....
                Притеснява ме 4е не е от топлото само....
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Мно ме кефите ве пичове вие сте ми идоли как искам и аз да си купя Фиат Браво като ваз да съм гъзар... но за съжеление съм още на 14 и половина и имам още малко време за книшка.

Коментар

Abarth_sx написа:
                    Мно ме кефите ве пичове вие сте ми идоли как искам и аз да си купя Фиат Браво като ваз да съм гъзар... но за съжеление съм още на 14 и половина и имам още малко време за книшка.
                    има едно тука на един колега за 2200лв се продава право го взимай ще си го караш из махалата без книжка да зарибяваш малките фуниики
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      Abarth_sx написа:
                      има едно тука на един колега за 2200лв се продава право го взимай ще си го караш из махалата без книжка да зарибяваш малките фуниики
                      луууууууууууууд!!!Ти мноу убави акъли даваш на детето бе... Може да иска некои каки4ка да повози....
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                        Tqnkata написа:
                        Abarth_sx написа:
                        луууууууууууууд!!!Ти мноу убави акъли даваш на детето бе... Може да иска некои каки4ка да повози....
                        малките по лесно се лъжат бе как ще му давам лоши акъли.......теб ако слуша в затвора ще влезне.....а пък ако слуша мен няма и да излезне! :D
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Братлета аз и без книшка си карам на брат ми Бравото из махалата, той има уникално браво едно сиво с сиво черни джанти мноо варви направо не е истина и мно мацки кове с него направо се побъркват направо се разтичат вътре добре че има "климатроник"

Коментар

Abarth_sx написа:
                            Братлета аз и без книшка си карам на брат ми Бравото из махалата, той има уникално браво едно сиво с сиво черни джанти мноо варви направо не е истина и мно мацки кове с него направо се побъркват направо се разтичат вътре добре че има "климатроник"
                            Извинявам, че се меся в тази тема, ама ти добре ли си, колега???
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                              Abarth_sx написа:
                              Извинявам, че се меся в тази тема, ама ти добре ли си, колега???
                              много жега тука в Пловдив и сигурно не му работи климатроника в колата...
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Abarth_sx написа:
                                Аз съм го виждал некде тва браво бе...Едно такова натокано е нали...? джанта манта.... Щом и климатроник има....

Коментар

Working...
                                X