Гушера е готов!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
misira80 написа:да ама ко да пишем то човек вече го е страх да каже нещо само заплахиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Тянка баце мноо яка броня от къде я намери.Ама като цяло станала е като преди,че и по-добре.Айде до скоро. :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:sasho_izgrev написа:Tqnkata написа:popara801 написа:Тянка баце мноо яка броня от къде я намери.Ама като цяло станала е като преди,че и по-добре.Айде до скоро. :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
колеги помагаи те .издирвам един човек знам че живее в тракия 62 блок казва се венцислав загоров кара червена астра комби .запали ме с една скромна сума от 1100лв и сега не мога да го открия няма го в тях .моля ниакои ако го познава или знае нещо да ми каже ето и един тел 0893245639 благодаря предвари телно но тоя ще става храна за рибки ако го открия.занимава се с дограма фирмата се казва заго87 внимаваи те да не се опари и някои другfiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар