Там сме как. То на Калояново супер близко 1-ва 2-ра 3-та и вече сме там Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
и нема къде да включим 5-та....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Предлагам всеки да си дойде с колата да направим една стабилна колона да се накиприм със сектанските си фланелки и ще избием рибата. И да питам как може да се очаства в преследването?
хахаха че как. И да стискате палци да не съм последен поне предпоследен хахахаха
Как последен беееее..... То остава и с такава сериозна агитка и последен...
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
здравеите колеги преди седмица и малко станах горд собственик на FIAT - BRAVO JTD и ако е възможно и аз да се включа във bravo cluba ще съм много радостен
здравеите колеги преди седмица и малко станах горд собственик на FIAT - BRAVO JTD и ако е възможно и аз да се включа във bravo cluba ще съм много радостен
Разбира се че може....заповядай в неделя на паркинга пред стадион Пловдив в 6 часа.Ще се радвам се запознаем,да прибавим още един член към наща секта :D а и да го видиме това Поздрави за покупката и без аварийно... !!!!
Разбира се че може....заповядай в неделя на паркинга пред стадион Пловдив в 6 часа.Ще се радвам се запознаем,да прибавим още един член към наща секта :D а и да го видиме това Поздрави за покупката и без аварийно... !!!!
Meрси за пожеланията пак ще се видим в неделя живот и здраве
Коментар