Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

*Punto*PowerDriving написа:
    нали в сряда правехте срещи на пловдивските фиатаджии... :D ще има ли да повоза пунтото
    Колега, какво ще возиш!? Картофи !? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

духовито Това ВРЦ къде е че не съм го чувал от 19:00 часа така ли

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Ето я картата!http://www.fiat-bg.org/forum/files/map_212.jpg

Коментар

Ееее, колега, как може да не си чувал за WRC-то. Даже аз го знам къде е, пък ти уж си от Пловдив Кажи после харесаха ли ти масичките от стари двигателни блокове и седалките тип Рекаро?!?Колеги от Филипопол, скоро ще ви дойда на гости, но още не знам кога. Да се постопли още малко...

Коментар

.....ще има ли Априлци или няма да има
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ако питаш нас-ДА-въпроса кои други ще идват,остава!!!Казвайте де-да може Солар да направи резервациите!!!!!!!последно в сряда-уточняване на бройката111
              Croma 2.0 ie
              www.italcars.org

Коментар

здравейте колеги. моля всички, които следят мюзик айдъл, да обърнат внимание на първата участничка в сряда вечер, казва се Гита Петкова и е от Пловдив.ако нямате фаворит от групата изпълнители в сряда, и ако ви хареса нейното изпълнение, подкрепете с sms на номер 10501 представителката на Пловдив /гласуването започва от 20 .00 ч./. благодаря предварително на всички, които ще похарчат левче и на тези, които само ще я гледат. п.с. Гита Петкова ми е сестра.
                UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
                  здравейте колеги. моля всички, които следят мюзик айдъл, да обърнат внимание на първата участничка в сряда вечер, казва се Гита Петкова и е от Пловдив.ако нямате фаворит от групата изпълнители в сряда, и ако ви хареса нейното изпълнение, подкрепете с sms на номер 10501 представителката на Пловдив /гласуването започва от 20 .00 ч./. благодаря предварително на всички, които ще похарчат левче и на тези, които само ще я гледат. п.с. Гита Петкова ми е сестра.
                  от мен имаш няколко левчета/смс-чета/
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

Колеги кажете къде в Пловдив се продава масло Selenia?
                    BRAVO 1.6 16V

Коментар

еееее,толкова силна група бяхме тая събота че нямам думи,а беше "казвате и тръгваме" Другия път организацията ще я прави друг
                      Croma 2.0 ie
                      www.italcars.org

Коментар

iv_laz написа:
                        Колега виждал съм да продават на безиностанция "Лаута" - срещу "Ескалибур".
                        Fiat Palio 1,2

Коментар

AFBWorld написа:
                          еееее,толкова силна група бяхме тая събота че нямам думи,а беше "казвате и тръгваме" Другия път организацията ще я прави друг
                          Е надявам се поне добре сте изкарали! А ние - нема кола - нема разходка, мъка, мъкааааааааааааааааа!!!
                          Fiat Palio 1,2

Коментар

fhh написа:
                            iv_laz написа:
                            Колега виждал съм да продават на безиностанция "Лаута" - срещу "Ескалибур".
                            Намерих си вече. Айде някой колега с 1.6 16v да каже колко му гори горе долу в Пловдив.
                            BRAVO 1.6 16V

Коментар

Колега, виж как се казва темата ... и в кой раздел е .. тоест, пиши в темата консултации.

Коментар

Внимание, внимание! Важно предложение!

Внимание, внимание! Важно предложение!Хайде да ходим взаимно на културно - масово мероприятие тип - КИНО! В сряда вместо на барчето да идем да гледаме новия култов филм - 300! Казвам култов, защото още не съм го гледал! :D Кино "Фламинго" - Зала 1 - 14, 16.15, 18.30, 20.45, 23 ч.;събота и неделя и от 11.45 ч.Цена на билетите 4 лв.На всички присъствали ще се издаде грамота! Цена на грамотата - 1 бира Загорка!
                                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Working...
                                X