ами сега в понеделник ще ходя да се разбирам с ДЗИ да видим кво ще поемат и дали аз ще си набавям части изобщо ква е процедурата и ако трябва аз да си ги търся ще ти званя,ама на теб ще ти оставя да ми оправиш оная малката раждичка отпред на калника щом си мераклия
ами сега в понеделник ще ходя да се разбирам с ДЗИ да видим кво ще поемат и дали аз ще си набавям части изобщо ква е процедурата и ако трябва аз да си ги търся ще ти званя,ама на теб ще ти оставя да ми оправиш оная малката раждичка отпред на калника щом си мераклия
Тянка както знаеш а може и да не знаеш Аз съм този от Стара Загора със същия цвят браво.Моето браво ще се продава на части защото ми е огънат предния десен рог.Ако ти трябва същия цвят калник пиши ще се разберем нещо. :D Мога и стопчето да ти дам.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
искам да се извиня за вчера че пропуснах,но помаган на едно приятелче което беше закасало а нямам номера на никои ....Тянка,кофти брат ако има нещо с което да ти помогна кажи
Тянка ти нали нямаш книжка бе? Как стана тая работа?Меоду другото батко ви вече е с нова стара хидравлична помпа, сменена благодарение на мен, JTD и ogi28b. Оги го почерпих, ама Дидо не съм още. Кефя се.
Коментар