Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Братлета,ве4е незнам как ще спите.Имате си и сериен убиец между вас.Ама ще се спогодите нема как макар 4е не виждам отзив от него ама както и да е спете споко пък квото такова.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

fiat bravo

Tqnkata братле ти можи да не си говорим ама ми казаха тапите селяни какво са говорили след като си трагнах за мен затова сам го писал да го прочетат и те сами ще разберат за кои се отнася нали знаеш поговорката гузен негонен бяга
      kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re: fiat bravo

PB3408CH написа:
        Tqnkata братле ти можи да не си говорим ама ми казаха тапите селяни какво са говорили след като си трагнах за мен затова сам го писал да го прочетат и те сами ще разберат за кои се отнася нали знаеш поговорката гузен негонен бяга
        а бе тури го на майка му,кой квот иска да си говори аз ако слушам хората кво говорат за мен трябва да се гръмна :D
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Споко Рангиле лято идва температурите се качват http://www.youtube.com/watch?v=W4jKw...e=channel_page Никой против никой няма колеги сички с 1 интерес се събираме... ФИАТ а това че си праим смях от време на време не е за обиждане, малко ли се смяхте на летите ми джанти със свински опашки? Ама докато паричките са дефицит и оферти няма ще карам така... Нали пари за бензин (почто 1/2 резервоар) и за газ има! Другото е за разтоварване. Много се радвам че се познаваме момчета!!!
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

ХАхахаха .... вече и ме понтират ..... хахахах кой е тоя бе с тоя ник РВ3408СН ... познавам ли го или не ...

Коментар

Кво говориш ти може би.... :D :D :D :D
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                ХАхахаха .... вече и ме понтират ..... хахахах кой е тоя бе с тоя ник РВ3408СН ... познавам ли го или не ...
                виж му подписа ще се досетиш
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Хахахахаххах майче никой не ми е хванал тънката мисъл ... хааххахаха

Коментар

Не не това не е хава аз нема да ходя вече дори мисля да си изтрия акунта от форума вземи да ми пусне един 9мм. коршум по жицата!!хахахаАААААаа сетих се в нас съм с уаерлес и нишо неможе да ми направи най много да ми гръмне устройството,само трябва да внимавам на работа там е опасно щото съм на жица, там ще се пазим кво да правим.хахаха :D :D :D
                    ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                    Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

Айрфен ай давай клипчета бе кво направи,време ли нямаш?
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

mufa_bg написа:
                        Не не това не е хава аз нема да ходя вече дори мисля да си изтрия акунта от форума вземи да ми пусне един 9мм. коршум по жицата!!хахахаАААААаа сетих се в нас съм с уаерлес и нишо неможе да ми направи най много да ми гръмне устройството,само трябва да внимавам на работа там е опасно щото съм на жица, там ще се пазим кво да правим.хахаха :D :D :D

Коментар

Еййййййййййй луди хораааа ,не сте в час нещо?

Коментар

май май ти не си в час като те гледам
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

:D Колегата с големия FIAT (червената марийка)нещо клип4ета имаше...
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                                :D Колегата с големия FIAT (червената марийка)нещо клип4ета имаше...
                                А аз какво пия казваше?

Коментар

Working...
                                X