Братлета,ве4е незнам как ще спите.Имате си и сериен убиец между вас.Ама ще се спогодите нема как макар 4е не виждам отзив от него ама както и да е спете споко пък квото такова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: fiat bravo
PB3408CH написа:Tqnkata братле ти можи да не си говорим ама ми казаха тапите селяни какво са говорили след като си трагнах за мен затова сам го писал да го прочетат и те сами ще разберат за кои се отнася нали знаеш поговорката гузен негонен бягаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Споко Рангиле лято идва температурите се качват http://www.youtube.com/watch?v=W4jKw...e=channel_page Никой против никой няма колеги сички с 1 интерес се събираме... ФИАТ а това че си праим смях от време на време не е за обиждане, малко ли се смяхте на летите ми джанти със свински опашки? Ама докато паричките са дефицит и оферти няма ще карам така... Нали пари за бензин (почто 1/2 резервоар) и за газ има! Другото е за разтоварване. Много се радвам че се познаваме момчета!!!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Не не това не е хава аз нема да ходя вече дори мисля да си изтрия акунта от форума вземи да ми пусне един 9мм. коршум по жицата!!хахахаАААААаа сетих се в нас съм с уаерлес и нишо неможе да ми направи най много да ми гръмне устройството,само трябва да внимавам на работа там е опасно щото съм на жица, там ще се пазим кво да правим.хахаха :D :D :DASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...
Коментар
-
mufa_bg написа:Не не това не е хава аз нема да ходя вече дори мисля да си изтрия акунта от форума вземи да ми пусне един 9мм. коршум по жицата!!хахахаАААААаа сетих се в нас съм с уаерлес и нишо неможе да ми направи най много да ми гръмне устройството,само трябва да внимавам на работа там е опасно щото съм на жица, там ще се пазим кво да правим.хахаха :D :D :D
Коментар
-
:D Колегата с големия FIAT (червената марийка)нещо клип4ета имаше...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар