Аз също мисля да намина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
EVITA
Ауу никой ли не снима. Следващата среща Фиатите наредени на онзи двуредовия паркинг отстрани, със собствениците на лично място и Щрак! Е, поне си разходих ентуасиазма до там, де!
Коментар
-
EVITA
-
AFBWorld написа:П.С. А имаше ли кворум за х."Здравец" ???Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Абе за снимането и от мен нямате проблеми! аз и да несъм в кадър нема страшно, и без тва немам фиат още освен да дойда пак с служебния и да сложим апарата на един статив и щрак. А за хижа здравец сте ми прочели мислите :D точно тогава почивам и с удоволствие ще присъствам на разходката, там вече ще направим и видео за да се запомни. А за сряда на 30 съм на линия пада ми се почивка Абееее 3 нали е неделя!?!?! ми то и ние имаме сбирка тогава, ама като се знам че пак сме си едни и същи направо пишете ни 3-4 ланчи към вас :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
EVITA
Slavi_Lancia написа:Аз само да напомня на сериозните и несериозни колеги че утре е сряда и сме на Итали!
Коментар
-
Вчера гледах прогнозата за времето и дават събота и неделя слънчеви и с най-високи температури за седмицата. Май ще имаме късмет този път . ...а, дано... ... и дайте по-сериозно, че имаме да решаваме хапване и точно място на пикника и все пак някаква организация да направим на пътуванетоFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
fhh
Здравейте колеги!!!
Какво стана снощи? Взехте ли решение за х.Здравец, че пак не можах д асе класирам и да дойда. Пишете ако сте решили къде и кога ще се събираме да тръгваме и ще гледам да дойда. Иначе надявам се другата сряда да не изниква нищо непредвидено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар