Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също мисля да намина.

Коментар

Имаше среща събрахме се 10-12 човека само Фиати ,много късно се сетихме за снимки стана тъмно.Другата сряда пак.

Коментар

Ауу никой ли не снима. Следващата среща Фиатите наредени на онзи двуредовия паркинг отстрани, със собствениците на лично място и Щрак! Е, поне си разходих ентуасиазма до там, де!

Коментар

Другия път ти ще бъдеш отговорник по снимането !!!

Коментар

Немам апаратче! И искам да съм в кадър Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ...

Коментар

Сори,колеги иколежки,но снощи съм се прибрал към2.00ч. от работа.......Иначе и аз исках да си разходя ентусиазма до "Итали"-то..... радостно е,че все повече хора се събираме вече, а на колегите от "Ланча"ще им пишем отсъствие вече........ П.С. А имаше ли кворум за х."Здравец" ???
              Croma 2.0 ie
              www.italcars.org

Коментар

AFBWorld написа:
                П.С. А имаше ли кворум за х."Здравец" ???
                Имаше, имаше!!! :P :P :P Вече има дата за х.Здравец. - 03.09.2006. Тъкмо е и първата Неделя на месеца - идеално!!!Та значи следващата сряда ( 30.08.2006 ) ще уточняваме полянка и хапване Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 . Също така ще събираме и пари
                Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                BlueStorm transforms . . .
                . . . !!!

Коментар

EVITA написа:
                  Немам апаратче! И искам да съм в кадър Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ...
                  хм, бе за снимането немате проблеми ,ама никви :D ..ама не мога да се откъсна от ангажименти.. а , и да питам- до колко късно стоите ??ако става след 21ч да мина другия път ?
                  Punto 1.1 55S

Коментар

Абе за снимането и от мен нямате проблеми! аз и да несъм в кадър нема страшно, и без тва немам фиат още освен да дойда пак с служебния и да сложим апарата на един статив и щрак. А за хижа здравец сте ми прочели мислите :D точно тогава почивам и с удоволствие ще присъствам на разходката, там вече ще направим и видео за да се запомни. А за сряда на 30 съм на линия пада ми се почивка Абееее 3 нали е неделя!?!?! ми то и ние имаме сбирка тогава, ама като се знам че пак сме си едни и същи направо пишете ни 3-4 ланчи към вас :D
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Аз само да напомня на сериозните и несериозни колеги че утре е сряда и сме на Итали!
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                        Аз само да напомня на сериозните и несериозни колеги че утре е сряда и сме на Итали!
                        Да, мястото и времето на срещата са известни. Вземете щракачка за хубавите моменти :D

Коментар

Айде дано и времето да е с нас и си мислете дали ще има х.Здравец и кой ще идва до утре
                          Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Вчера гледах прогнозата за времето и дават събота и неделя слънчеви и с най-високи температури за седмицата. Май ще имаме късмет този път . ...а, дано... ... и дайте по-сериозно, че имаме да решаваме хапване и точно място на пикника и все пак някаква организация да направим на пътуването
                            . . . !!!

Коментар

Здравейте колеги!!!

Какво стана снощи? Взехте ли решение за х.Здравец, че пак не можах д асе класирам и да дойда. Пишете ако сте решили къде и кога ще се събираме да тръгваме и ще гледам да дойда. Иначе надявам се другата сряда да не изниква нищо непредвидено.

Коментар

Хайде малко фото от вчера...
                                Прикачени файлове
                                . . . !!!

Коментар

Working...
                                X