Тази вечер обикалях с "новите" фарове и града, да Ви кажа моите фарове много хубаво светят, но сега направо с ксенона има огромна разлика ... от мръсен рефлектор и чист ... разликата е много голяма сериозно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За разликата че е ОЧЕВАДНА съм сигурен... Честито!!! Ама както говорих с БУХ в Асеновград искат по 30 левчета за фар за тази операция... Ако предложите по приемлива оферта съм съгласен и да черпя и парички за маистора да има. Много ми са мръсни къситеwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:За разликата че е ОЧЕВАДНА съм сигурен... Честито!!! Ама както говорих с БУХ в Асеновград искат по 30 левчета за фар за тази операция... Ако предложите по приемлива оферта съм съгласен и да черпя и парички за маистора да има. Много ми са мръсни късите
Коментар
-
Airfan написа:darkcat2005 написа:За разликата че е ОЧЕВАДНА съм сигурен... Честито!!! Ама както говорих с БУХ в Асеновград искат по 30 левчета за фар за тази операция... Ако предложите по приемлива оферта съм съгласен и да черпя и парички за маистора да има. Много ми са мръсни къситеFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Еми аз това предложих още в началото... Почерпка и парички давам ако е приемливо, смятам че само отваряне и там с вода ли какво се измиваха ще е достатъчно ако искаш на ЛС ми кажи колко парички все пак видимоста ми е приоритет на пътяwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Tqnkata написа:Airfan написа:darkcat2005 написа:За разликата че е ОЧЕВАДНА съм сигурен... Честито!!! Ама както говорих с БУХ в Асеновград искат по 30 левчета за фар за тази операция... Ако предложите по приемлива оферта съм съгласен и да черпя и парички за маистора да има. Много ми са мръсни късите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар