Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе ти правиш ли разлика между двете неща ... роди и каре а?Луд!!!Бравото родило ... абе ти си луд бе!Как ще кажеш като ти се е счупило карето, че бравото роди ненормалник .... хахаааххахИзкарах си акъла бе .... моляте изразявай се правилно от сега нататък.Ще кажеш, че бравото е в бокса, а не че е родило ......

Коментар

PB 5976 BC написа:
      Абе ти правиш ли разлика между двете неща ... роди и каре а?Луд!!!Бравото родило ... абе ти си луд бе!Как ще кажеш като ти се е счупило карето, че бравото роди ненормалник .... хахаааххахИзкарах си акъла бе .... моляте изразявай се правилно от сега нататък.Ще кажеш, че бравото е в бокса, а не че е родило ......
      аххаах спокойно ве дишай дълбоко....ама притесних се да не е рейка в първия момент щото както си правех бърнаут долу под моста на широкото и го чух яко как изпляка и почна да чука,ама видях че няма теч на масло та се успокойх после загрях,че е каре щото само в завой тропа ама мъжката чука чак мотора подскача сигурно е станало на сол... здраве да е в понеделник че го направиме
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Еи маина ти маи не знаеш как се ражда а?Само пи4ките раждат а бравото е пи4 и не може да роди разбираш ли?Много здраве от Зарата
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колега дай ми твоето браво да ти покажа как ражда!както и да е....айде и да направите снимки да гледам после!
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            колега дай ми твоето браво да ти покажа как ражда!както и да е....айде и да направите снимки да гледам после!
            Няма ли да идваш бре???И да си измийте колите,че чичо Иван ще се кара!
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
              Tqnkata написа:
              Няма ли да идваш бре???И да си измийте колите,че чичо Иван ще се кара!
              как да дойда...
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

"Tqnkata написа:
                как да дойда...
                Ами с мерак! Идвай бре,все някой ще те вземе!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

МИ ИДИ ТИ ГО ВЗЕМИ БЕ .... ИЗБУШЛЯК .....

Коментар

тоя чичу Иван бахти пича още здр небеше казал и почна ми се кара че колата ми е мрасна :D
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                      тоя чичу Иван бахти пича още здр небеше казал и почна ми се кара че колата ми е мрасна :D
                      Много е опасен чичо Иван!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Днес и аз се завъртях за 15 мин с една червена мареа, ако сте й обърнали внимание де. Ама тъй като познавам само Red Storm, покрай него се въртях.

Коментар

Еми мареата я забелязахме, ама що не се завъртя покрай нас с бравотата да обменим малко опит ...

Коментар

и аз бях тама и аз е видях
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Да, малко несериозно от моя страна се получи, но не разполагах и с много време. Цяло щастие е, че изобщо успях да намина набързо. Ще се опитам скоро пак да дойда, но незнам кога точно, тъй като 18.00 часа ми е доста неудобен час. Виж ако беше 14 или 15 часа би ми било по-лесно, но съдба...

Коментар

Ех, колеги много късно тази среща иначе шях да дойда и аз да Ви посетя тая Неделя с моя Жълтур.
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X